Module T.

Met de T van TOP

Natuurlijk betaalbaar wonen

Deze Module woning bestaat uit twee grote haaks op elkaar geplaatste segmenten van 11 bij 4 meter en een iets grotere van 11,5 bij ruim 4 meter.  Daarmee ontstaat een bruikbaar vloeroppervlak van zo’n 73 vierkante meter. Naar wens kun je je leefruimte uitbreiden met een terras voor nog meer woonplezier.

Module woningen

De wooneenheden die wij aanbieden zijn zogenoemde cataloguswoningen. Dat betekent dat je een aantal opties hebt voor veranderingen en uitbreidingen. In het geval van Modulos kun je bijna eindeloos units aan elkaar koppelen. Als de afmetingen van de modules maar niet groter zijn dan 11,5 m in de lengte en 4,2 m in de breedte. Simpelweg omdat ze anders niet meer op de vrachtwagen passen.

Uitstraling naar wens

Wij hebben deze woning getekend met een geheel houten buiten afwerking, maar dat is slechts zoals het zou kúnnen worden. Wil je liever een geheel of gedeeltelijk gestucte buitenkant? Kan! Geen probleem. Een extra raam, andere afmeting van de raampartijen of kozijnen in een andere kleur? Kan ook.

Een verticale houtafwerking of een afwerking in een andere kleur? Doen we.

 

Prijsopbouw

Voor de Modulos units hebben wij een prijsopbouw bestaande uit een basisconstructie waar bovenop diverse afwerking stadia gekozen kunnen worden:

1. Open wanden (niet afgewerkte binnenzijde)

2. Gesloten wanden (afgewerkte binnenzijde)

3. Sleutelklaar.

Sleutelklaar betekent hier inclusief badkamer, maar exclusief keuken. De prijs is inclusief BTW en plaatsing door bouwkraan, maar exclusief fundering.

Plat of Punt

Het getekende model is uitgevoerd met een plat dak, maar een traditioneel zadeldak is evengoed mogelijk.

Virtueel bezichtigen

Wil je een virtuele bezichtiging van deze woning? Klik dan op deze link en bekijk alle ruimtes alsof je er echt bent.

Door te dubbelklikken geef je aan in welke ruimte je wilt rondkijken. In en uit zoomen doe je met je vingers (telefoon of tablet) of met de muis en pijltjes op je toetsenbord (laptop).

Zo krijg je een goed beeld van de woning voordat je een beslissing neemt

Met de VRbril krijg je eeng levensechter beeld van de woning. 

Bekijk onderstaande brochure!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

92 m2
73 m2
3
m2
15,5 m x 11 m x 3 m
2,6 m
dagen

 
 

De woningen van Modulos behoeven in principe geen ingewikkelde of kostbare fundering omdat zij constructief zelfdragend zijn. Zij kunnen eventueel eenvoudig op poeren op een vlakke ondergrond worden geplaats of indien een meer permanente fundatie is gewenst kan dit op schroefpalen of grondschroeven. Ook een ringfundering kan dan een optie zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant