Module U.

Een vlijmscherpe basisprijs

De module woningen van Wonen in Hout hebben als uitgangspunt een scherpe basisprijs waarna je met de invulling van jouw woonbehoeften en ideeën tot een compleet plaatje komt. Niet om de prijs op te bouwen met allerlei accessoires, maar puur vanuit de gedachte dat iedereen zijn eigen invulling wil en kan geven.

Van een sauna tot en met meerdere logeerkamers en van een gym tot en met een kantoor aan huis. Vul maar in.

Hoe nu verder?

Wanneer je een perceel hebt gevonden waar je jouw huis in een U-vorm opgesteld wilt hebben en waarbij je goed hebt gekeken naar de ligging ten opzichte van de zon, want een ingesloten terras kan heel warm worden, stuur je ons een e-mail met jouw eerste ideeën. Wij gaan dan met je sparren over de mogelijkheden en geven je een vrijblijvend advies.

Uitbreidingen en keuze

Er is een lange lijst van mogelijkheden en accessoires voor de modules  beschikbaar.

Van dubbele openslaande deuren tot en met openhaard voorbereiding en ingebouwde LED verlichtingstrips. De lijst is te lang om hier op te noemen en kan je ook belemmeren in bedenken van jouw ideeën. Wat ons betreft zet je op een rij wat je wenst en dan maken we een begroting op maat.

 

Duurzame, schakelbare units

Het simpele principe van deze module units is een prima uitgangspunt om je eigen huis te ontwikkelen. De basismodule heeft standaard de emolumenten voor de keuken en het sanitair en iedere overige module is gemaakt voor jouw leefruimte en die deel je als zodanig in.

De prijs

De prijs zoals vermeld in het catalogus overzicht is de prijs inclusief BTW en inclusief bouwkraan. De daar vermelde prijs is berekend voor de versie van model U zoals in deze brochure getoond.

De prijs voor de woning zoals we op deze webpagina laten zien wordt herberekent omdat daar meer of grotere ramen in zijn geplaatst.

En zo kan het ook!

Energie neutraal

De module in een U vorm is uitermate geschikt voor de inzet van zonne- energie. Wil je off-grid, al dan niet in combinatie met een ESS, een energy storage solution, ook dan zijn wij graag vrijblijvend jouw aanspreekpunt.

Virtuele huisbezichtiging

Ontdek nu de mogelijkheden van een virtuele huisbezichtiging. Klik op deze link en loop direct door de woning.

In en uitzoomen doe je met je vingers (telefoon of tablet) of met de muis en pijltjes op je toetsenbord (laptop). Wil je de woning bekijken met een VRbril? Klik hier om direct te starten.

Bekijk onderstaande brochure!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

120 m2
100 m2
3
60 m2
18 m x 10 m x 3 m
2,6 m
100 dagen

 
 

De woningen van Modulos behoeven in principe geen ingewikkelde of kostbare fundering omdat zij constructief zelfdragend zijn. Zij kunnen eventueel eenvoudig op poeren op een vlakke ondergrond worden geplaats of indien een meer permanente fundatie is gewenst kan dit op schroefpalen of grondschroeven. Ook een ringfundering kan dan een optie zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant