MTB One Plus White.

Duopenotti

Niet voor een kleintje vervaardigd

De One Plus White is een variatie op de One en de One Plus. Hetzelfde huis, maar met een andere buitenafwerking. Altijd fijn als er iets te kiezen valt!

De One is echt een huis van nu.

Strakke uitstraling, lekker veel lichtinval en een fijne mezzanine. Door het geringe woonoppervlak van 35m² kun je in dit geval met recht spreken van een compacte woning. Ondanks het beperkte woonoppervlak doet de woning ruimtelijk aan. De openheid van de woonkamer met het zicht tot in de nok  en de grote lichtinval geven een gevoel van ruimte.

Het hele jaar fijn

De SIP-panelen zorgen ervoor dat het huis super geisoleerd is. Dus of het nou je woning of buitenhuis wordt, je zult er het hele jaar van kunnen genieten.

Het is een heerlijk huis voor starters, maar ook downsizers of vakantievierders zullen zich er thuis in voelen.

Een ‘plat’ bouwpakket

Hij wordt bij je bezorgd als “flatpack”.  Dat wil zeggen dat er een vrachtwagen voor komt rijden die een enorm bouwpakket bij je aflevert. In deze bouwkit zitten grote voor geproduceerde wanden, vloer-en dakdelen, maar ook kozijnen en bevestigingsmaterialen. Alles op maat gemaakt en genummerd.

Met behulp van de duidelijke handleiding en online video’s ben jij in staat om deze stadsvilla met de hulp van 2 man in zo’n 2 à 3 weken in elkaar te zetten.

Het kost je wat tijd, maar het scheelt je een bak geld! Je bespaart enorm op de arbeidskosten. En dat kan het verschil zijn tussen vrijstaand wonen en het wonen in een rijtjeshuis.

Je bouwt je nieuwe huis dus eigenhandig op. Het door iemand anders laten bouwen, dat kan natuurlijk ook.

Hij verschilt van andere bouwpakketten

De meeste bouwkits voor het maken van een huis bestaan uit losse materialen die je met de hand opbouwt tot een volwaardige woning. Denk aan een houtstapelbouw pakket waarbij je een enorme stapel genummerde balken krijgt die je stapelt tot een huis.

Een flatpack is anders. Dan krijg je voor geproduceerde woningdelen. Dat is een andere tak van sport. Je plaatst grote geprefabriceerde delen volgens een tekening op tot een huis. Dat gaat dus lekker snel!

Elk balkje is duidelijk genummerd.

Er zijn 5 uitvoeringen:

MTB One Plus White

MTB One White EPS

 

In de luwte

Het bouwpakket omvat alle woningdelen die onder uiterste precisie in de fabriek van MTB Modules zijn geproduceerd. De montage van het huis doe je zelf aan de hand van de bijgevoegde gedetailleerde multi-mediale bouwinstructies.

Daarin staat tot in detail beschreven wat in welke fase gedaan moet worden en welke materialen in een bepaald stadium nodig zijn. Alle elementen zijn al in de productiefase gesneden en genummerd.

Met dit alles kun jij je nieuwe huis wind-en waterdicht te maken; van kant-en-klare wandpanelen tot isolatieschuim, folies en schroeven. Met de bouwkit bouw je een huis dat aan de buitenzijde geheel gereed is, maar waarvan de binnenkant nog helemaal afgewerkt moet worden.

De trap moet nog geplaatst worden, de elektra-  en watervoorziening en verwarmingssysteem moeten aangelegd worden, de keuken en badkamer geplaatst, een  moet aan en de wanden moeten gesloten worden.

Jij koopt de benodigde materialen en installaties zelf of je bestelt ze mee bij MTB Modules.

Diverse opties

Bij MTB Modules kun je heel veel materialen en installaties voor de binnenzijde van de woning als optie aan je flatpack toevoegen. Zo zit de trap niet standaard bij de bouwkit, maar deze kun je wel bij ze afnemen. Voor een andere leverancier kiezen kan uiteraard ook. Tenslotte voer jij de regie over het bouwen en bepaal jij  hoe het huis aan de binnenkant wordt afgewerkt.

Jouw huis, jouw smaak, jouw budget, jouw keuze.

Fijn veel licht

Het is een huis met lekker veel binnenvallend licht. Dat komt enerzijds door de grote glasgevel, maar ook de dakramen zorgen voor veel lichtinval.

Afmeting:

buiten: 6,91 m x 4,94 m x 4,92 m

binnen: 6,41 m x 4,41 m x 1,8 m/2,5 m

bouwoppervlak   35 m²

begane grond 28,3 m²

mezzanine    14,4 m²

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

m2
m2

m2
m
m
dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant