MTB One Plus.

Net even anders

Natuurlijke schoonheid

De MTB One Plus is precies even groot als de MTB One. Alleen de buitenkantafwerking is anders.

Het is een fijne compacte woning van zo’n 42 m², waarvan zo’n 14 m² op de halve verdieping. Door de hoogte van het plafond op de begane grond, de grote raampartij aan de voorzijde en de mezzanine voelt het huis heerlijk ruimtelijk aan.

Ook de extra lichtinval via de dakramen draagt bij aan de ruimtelijke beleving van de woning.

De hoogte van de bovenverdieping is met z’n 180 cm niet al te hoog. Voor velen betekent dit een beetje bukken bij het aan-en uitkleden, maar dat is wellicht een klein offer voor het gevoel van ruimte in het huis.

Een compact zelfbouw huis

Hij wordt bij je bezorgd als “flatpack”.  Dat wil zeggen dat er een vrachtwagen voor komt rijden die  een bouwpakket bij je aflevert.

In deze bouwkit zitten grote voor geproduceerde wanden, vloer-en dakdelen, maar ook kozijnen en bevestigingsmaterialen. Alles op maat gemaakt en genummerd.

Met behulp van de duidelijke handleiding en online video’s ben jij in staat om deze stadsvilla met de hulp van 2 man in zo’n 2 à 3 weken in elkaar te zetten.

Het kost je wat tijd, maar het scheelt je een bak geld! Je bespaart enorm op de arbeidskosten. En dat kan het verschil zijn tussen vrijstaand wonen en het wonen in een rijtjeshuis.

Je bouwt je nieuwe huis dus eigenhandig op. Het door iemand anders laten bouwen, dat kan natuurlijk ook.

Er zijn 5 uitvoeringen:

MTB One Plus White

MTB One White EPS

 

Wind-en waterdicht

Het bouwpakket levert je alle materialen om de woning wind-en waterdicht te maken. Daarna is het aan jou om de voorzieningen aan te leggen, de stopcontacten te plaatsen en een verwarmingsinstallatie te installeren. Ook de keuken en de badkamer plaats of regel je zelf.

Verder werk je de binnenkant geheel naar je eigen smaak af.

Diverse opties

Bij MTB Modules kun je heel veel materialen en installaties voor de binnenzijde van de woning als optie aan je flatpack toevoegen. Zo zit de trap niet standaard bij de bouwkit, maar deze kun je wel bij ze afnemen. Voor een andere leverancier kiezen kan uiteraard ook. Tenslotte voer jij de regie over het bouwen en bepaal jij  hoe het huis aan de binnenkant wordt afgewerkt.

Jouw huis, jouw smaak, jouw budget, jouw keuze.

Geen ondraaglijke lichtheid

Mooi die houten overkapping aan de voorzijde! De aangebrachte LED-verlichting versterkt het ontwerp en laat je huis ook stralen in het donker.

Afmeting:

buiten: 6,91 m x 4,94 m x 4,92 m

binnen: 6,41 m x 4,41 m x 1,8 m/2,5 m

bouwoppervlak   35 m²

begane grond 28,3 m²

mezzanine    14,4 m²

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

35 m2
43 m2
1
m2
6,91 m x 4,94 m x 4,92 m
2,5 m - 1,8 m
45 dagen

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant