KODA Loft Micro.

Het ideale studio-appartement!

Heerlijk zo’n lichte woonkamer!

Het nieuwste model van KODA is een micro-versie van de KODA Loft. In dit architectonische juweeltje met een woonoppervlakte van krap 20 m² is de beschikbare ruimte optimaal benut. Door het fraaie ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen is een comfortabel micro-appartement ontstaan.

Alles is aanwezig

Het is dan wel niet groot, maar alles wat je van een woning mag verwachten is aanwezig. Een woonkamer, een badkamer, een keuken en een loft slaapgedeelte. Omdat alle KODA’s volledig turn-key worden opgeleverd, zijn de keuken en het sanitair al aanwezig en volledig gebruiksklaar.

En net als de andere KODA modellen, is ook deze microversie energiezuinig en voorzien van 3-laags glas.  Hierdoor is ook de KODA Micro geschikt om het gehele jaar te bewonen, in elk klimaat, in elk seizoen.

Loop eens binnen en zie zelf hoe mooi de Koda Loft Micro van binnen is!

Inbegrepen in uw KODA Loft Micro

 • binnenafwerking
 • douche
 • toilet
 • kitchenette met minibar
 • compacte vaatwasser
 • kookplaat
 • afzuigkap
 • loftslaapgedeelte
 • volledig glazen gevel met schuifdeur/raam
 • boiler
 • ventilatiesysteem
 • 2 open ramen in het achterste deel van de woning.

note: regionale variaties kunnen van toepassing zijn.

Geen montage op de bouwplaats

De MICRO wordt geheel in de fabriek gemaakt. Er vindt helemaal geen montage op de bouwgrond plaats omdat de KODA zowel van binnen als van buiten helemaal klaar is wanneer hij de fabriek verlaat.

Eenmaal ter plaatse tilt een bouwkraan de KODA van de vrachtwagen en zet hem op z’n plek.  Dat betekent geen rommel op je bouwgrond en lekker snel wonen. Het enige dat nog moet gebeuren is het beschermmende transportplastic van de KODA verwijderen en de KODA door vakmensen te laten aansluiten op de lokale netwerken.

Daarna kan het inrichten beginnen, je spullen kunnen erin.

Ideale studentenwoning

Hoe geweldig zou het zijn om als student in zo’n luxe, vrijstaande MICRO te mogen wonen? Geen keuken en badkamer meer delen want die zitten al standaard in dit mini studio-appartement. Heerlijk veel lichtinval door de grote ramen. En hoe comfortabel met vloerverwarming en drie-laagse beglazing?

Laat de seizoenen maar komen! De KODA Micro kan het allemaal prima aan!

Je hebt een eigen brievenbus en de fietsenstandaard zit er ook al in. Er zit zelfs een  buiten stopcontact bij de fietsenstandaard zodat je je elektrische fiets makkelijk kunt opladen…

Design trapje op de achterzijde.

Vele toepassingsmogelijkheden

Wij zien de MICRO niet alleen als luxueuze studenten kamer, maar zeker ook als mini zomerhuis, als studio of als een kantoor in de tuin. Jij verzint het, de KODA kan het aan.

En zo komt hij aan op de plaats van bestemming. 

Klein maar sterk

Wij zijn heel enthousiast over alle KODA modellen maar zeker ook over deze micro uitvoering. Hij doet echt niet onder voor zijn grotere collega’s. Misschien wel iets qua grootte, maar zeker niet als je kijkt naar de afwerking en de uitvoering.

Doorsnede achterzijde Koda Loft Micro

De slaapmezzanine in dit turnkey TinyHouse

KODA betekent snel wonen!

Wanneer jij een eventuele vergunning regelt en de eerste 50% aanbetaalt, dan zorgt KODASEMA voor de bouw van de MICRO. Daar rekenen zijn zo’n 3 maanden voor (exclusief transport).

Hieronder zie je foto’s van een net geleverde KODA Loft Micro

Download de folder van KODASEMA over de KODA Micro Download onze brochure van de KODA Loft MICRO Bezoek onze pagina over KODASEMA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

19.95 m2
18.26 m2
1
1.6 m2
5,7 x 3,5 x 3,97 m
3,31 m
90 dagen

 
 

De KODA is in principe een niet ‘grondgebonden’ object dat simpelweg op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. De constructie van de KODA is hier op bedacht. Een vlakke ondergrond met op de aangewezen ondersteuningspunten 2 grote tegels met daarop een waterkering of rubber tegel is voldoende om ventilatie onder de KODA te houden. Op vochtige gronden is het raadzaam een schelpen bed onder de KODA aan te brengen.
De KODA heeft op zich geen fundering nodig, maar de ondergrond kan een fundering toch noodzakelijk maken of het kan zijn dat de gemeente en de hypotheek verstrekker bepaalde voorwaarden aan de fundering stellen.
De meeste hypotheek verstrekkers willen een object -aard en nagelvast- gecontracteerd hebben. Een rioolaansluiting en een vaste stroomaansluiting zijn dan vaak voldoende. Informeer bij de hypotheekverstrekker en de betreffende gemeente naar de voorwaarden.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant