Relaxmomentje? Met de SAUNA van KODA kan dat!

Een Sauna! Dàt is een mooie aanvulling op het prachtige assortiment van KODA.

De Estlandse leverancier KODASEMA kreeg al langere tijd veel vraag naar een sauna in de stijl van KODA, dus die moest aan het leveringsprogramma toegevoegd worden.

We hebben nog lang niet alle gegevens van deze KODA Sauna, maar het bijgaande plaatje laat wel zien dat het een compleet verhaal is; een lichte ruimte met een stoomruimte van 3,3 m², een keukenblok, douche en toilet. Een groot raam aan de voorzijde van de KODA en royale ramen aan zowel de achterkant als de zijkant.

Geheel volgens de principes van KODA zal deze variant ook mooi doordacht en goed afgewerkt zijn. Ze werken alleen met mooie materialen en goed op elkaar afgestemde kleuren. Net als in hun andere KODA’s zul je ook hier direct een ruimtelijk gevoel ervaren. Daar zorgen de grote lichtinval en de hoge plafonds wel voor.

Met een woonkamer c.q. rustruimte van zo’n 14 m² is het eigenlijk meteen een volwaardige, kleine vakantiewoning. Een goede slaapbank erin, een luie stoel op de het 3,4 m² terrasje en de vakantie kan beginnen!

Wat dacht u van zo’n luxe sauna in úw achtertuin?

De Sauna wordt onder ideale omstandigheden in de fabriek gebouwd en kant-en klaar bij u bezorgd. Een hijskraan tilt hem zo van de vrachtwagen en plaatst hem in uw tuin. Zonder rommel…. Het enige dat u nog moet doen is hem (laten) aansluiten. En het ontspannen… dat moet u natuurlijk ook zelf doen….

Download de handout