Vrije bouw

Begin oktober (2023) is er begonnen met de bouw van een particulier woonhuis in Vlijmen. Een eigen ontwerp woning van zo’n 100 m², met 5 slaapkamers. Speels uitgevoerd in deels geoliede houtenafwerking en deels doorlopende felsplaten.
 

Huis kon bijna niet doorgaan

De klant kwam bij ons op het moment dat het project niet meer door kon lijken te gaan. Ze hadden het ontwerp en de vergunning al, maar toen bleek de aannemer wat te veel beloofd te hebben en met een sterk verhoogde prijs te komen. Dit lag ver buiten het budget van de kopers.
 
Op goed geluk namen zij contact met ons op. Onze offerte kwam nog beter uit dan de eerst opgave van de aannemer en dezelfde dag werd de opdracht nog gegeven.

Drie weken bouwtijd

Na 3 weken bouwen is de woning bijna klaar  (Casco Plus).
 
Helaas zijn tijdens het transport er paar dakplaten beschadigd en daar is het nu even op wachten om de woning af te kunnen maken. Voor het einde van de week kunnen we wel opleveren denk ik zo.
Oplevering
Dit was de kortste oplevering ooit. In en uit in 30 minuten.  De kopers 100% tevreden en 0,0 opleverpunten. Dit project was van het begin af heel bijzonder. Van eerste contact tot oplevering in slechts 6 maanden. Soms kan het dus ook makkelijk en snel.
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.  
[/section]