NH Tiny House.

Eye-catching design

3 x M

Ontdek het Minimalistische, Multifunctionele en Milieuvriendelijke Tiny House van Nordic Homes: dé oplossing voor wie op zoek is naar een duurzame, compacte woning met een ruimtelijk gevoel. Door de grote raampartijen en hoge plafonds voelt deze kleine woning veel groter aan dan de oppervlakte doet vermoeden.

Met een bruikbaar woonoppervlak van 33,8 m² biedt het huis alles wat je nodig hebt: een gezellige woon- en keukenzone, een handige doucheruimte en een comfortabele slaapzone.

Lekker Licht

Ervaar de ongeëvenaarde lichtinval en het panoramische uitzicht op de omgeving vanuit de grote glazen gevel aan de voorzijde van het huis. De indrukwekkende ramen creëren een ruimtelijk gevoel en laten het buitenleven naadloos overgaan in het interieur.

Daarnaast biedt de compacte veranda de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, terwijl je toch beschermd bent tegen de elementen.

Dit Tiny House laat je genieten van een duurzame en compacte levensstijl in een stijlvolle woning. Een huis dat perfect past bij jouw levensstijl.

Eco Label

Nordic Homes gebruikt hoogwaardige en duurzame materialen. Hierdoor heeft deze woning het Nordic Swan Ecolabel gekregen. 

 

Nordic Swan Ecolabel

Het Nordic Ecolabel – is het milieukeurmerk van de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) en IJsland. Het keurmerk heeft als doel om consumenten milieubewuster en producten en diensten duurzamer te laten worden.

Het Nordic Ecolabel is vergelijkbaar met het Nederlandse Milieukeur. Producten met dit logo zijn dus één van de minst milieubelastende in zijn soort.

3 uitvoeringen

Aan jou de keus of je voor het gemak van volledig sleutelklaar gaat of liever zelf wat meer invloed wilt hebben over de inrichting. Je hebt de keuze uit de Basic uitvoering, de Standaard uitvoering of de Ready to live in uitvoering.

In de onderstaande tabel kun je zien wat er in elke uitvoering aanwezig is.

Optioneel Smart House

Als je op zoek bent naar ultiem comfort en duurzaamheid in je huis, dan is de optionele Smart House set een uitstekende keuze. Deze set omvat:

  • > Apparatuur en deuren die op afstand bediend kunnen worden
  • > zonnepanelen
  • > een beveiligingssysteem
  • > een smart TV
  • > speakers

Afmetingen:

Buitenmaten: 8 m x 4 m x 3,96 m

Binnenmaten: 5,6 m x 3,5 m x 3,7 m

Prijs

> Standaard € 89.450 incl.  BTW en Transport

> Ready to Use € 95.450 incl.  BTW en Transport inclusief inrichting

Bekijk onze folder van het Tiny House van Nordic Homes Bekijk de Nordic Homes brochure van de Tiny House
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

32 m2
19.3 m2

7 m2
8 m x 4 m x 4 m
3,7 m
dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant