NC 57.

Eenvoud is de sleutel

Duurzaam en robuust

De NC57 is een samenvoeging van de NC 37 en een losse module. Het is een solide woning van 57 m². Opgetrokken uit Cross Laminated Timber (CLT). Duurzaam en met een natuurlijke houten uitstraling.

Door weer en wind

Maak je geen zorgen over de grillen van het weer. Een stevige regenbui of een herfststorm zijn geen partij voor een NordCabin. Zelfs tijdens een aardbeving staat je huis zijn mannetje.

Je voelt je altijd op je gemak in je NC57.

Een oase van rust

Wonen in een CLT-huis betekent genieten van een oase van rust. De dikke muren, de natuurlijke geur, en de panoramische ramen maken het tot een rustgevende en luxueuze leefruimte.

Bovendien maakt CLT het interieur buitengewoon STIL. En dat is heel fijn in een rumoerige wereld.

Eenvoud siert

Een stijlvol en minimalistisch ontwerp, met prachtige doorlopende raampartijen. De kozijnen zijn naadloos geïntegreerd, zonder storende naden of kieren. Voor een nog luxere uitstraling.

 

Cross Laminated Timber (CLT)Duurzaam CLT 

Cross Laminated Timber wordt met uiterste precisie vervaardigd en heeft een aanzienlijk kleinere ecologische voetafdruk dan beton of staal.

Het biedt architecten en ontwikkelaars ongekende mogelijkheden, waardoor onze planeet een duurzamere toekomst tegemoet gaat.

Nog duurzamer

Wil je graag zonnepanelen op je dak? Dat is geen enkel probleem, want CLT is net zo robuust als beton. Je dak kan met gemak een flinke laag sneeuw dragen.

Bekijk de brochure

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

69.88 m2
57 m2
2
20 m2
17,56 m x 3,98 m m
m
dagen

 
 

Op zandgrond kan met een paar Stelcon platen worden volstaan. Op klei of veen of een andere grondsoort kan het maken van een heipalen fundering nodig zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant