NC78.

Duurzaam geschakeld

De toekomst van bewust wonen

De NordCabin 78 is een huis waar duurzaam wonen, functionaliteit en esthetiek samenkomen.

Deze L-vormige Cross Laminated Timber (CLT) biedt een veelzijdige leefruimte van 78 m². Opgebouwd uit CLT-panelen die niet alleen buitengewoon stevig zijn maar ook de ecologische voetafdruk minimaliseren.

Het gebruik van CLT creëert een aangename energiezuinige leefomgeving.

Ruimte voor wonen en werken

De woning, met twee slaapkamers en twee badkamers, biedt optimale ruimte voor diverse doeleinden en levensstijlen. Werken aan huis is heel goed mogelijk.

Beide ruime kamers beschikken over een eigen badkamer, waardoor bezoekers niet het hele huis hoeven te doorkruisen om het toilet te bereiken. Deze indeling is ideaal voor een huiselijk atelier, een kantoorruimte, of een praktijk aan huis.

Flexibiliteit in samenleven

De geschakelde CLT modulewoning is meer dan zomaar een huis. Het is een veelzijdige ruimte die geschikt is voor verschillende woonvormen. Functionerend als een woonhuis of als twee afzonderlijke, maar verbonden woningen met elk een uniek karakter.

Hier kun je genieten van privéruimte in de ene helft, terwijl je ouders comfortabel in het andere deel wonen. Dat is een nieuwe manier om invulling te geven aan het concept van zorgwonen.

 

Wooncomfort

De NC78 biedt een eigentijdse en compacte leefruimte, perfect voor bewuste bewoners die een kleinere ecologische voetafdruk willen. Het laat zien dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan.

Verantwoord wonen, met hoogwaardige afwerking, oog voor detail en slimme oplossingen.

Snel wonen

Bestaande uit twee grote modules die kant-en-klaar worden bezorgd, kan de NC78 snel worden opgebouwd op jouw locatie. De medewerkers van NordCabin koppelen de modules. Jij zorgt voor het laten aansluiten op de nutsvoorzieningen. Daarna kan je nieuwe leven beginnen.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

89 m2
78 m2
2
17.8 m2
16,54 m x 11 m x 3,71 m
m
dagen

 
 

Op zandgrond kan met een paar Stelcon platen worden volstaan. Op klei of veen of een andere grondsoort kan het maken van een heipalen fundering nodig zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant