Cubehaus 80/90.

Een schitterende 'vakantievilla' om dagelijks in te wonen met het hele gezin

Ruim genoeg voor een gezin van 4 personen

In de productrange van onze fabrikant Vithaus zijn meer huizen ontwikkeld dan dat wij voeren voor de Nederlandse markt. Niet ieder soort huis is geschikt voor iedere markt wanneer je kijkt naar de specificaties. De hier afgebeelde CUBEHAUS-80/90 past wel in ons aanbod.

Net als bij de woonhuizen van het model Koshaus, hebben wij een getal toegevoegd dat staat voor het werkelijk aantal vierkante meters te benutten vloeroppervlak. Dat is in dit geval 90.

Houtskeletbouw als basis

In een gigantische fabriekshal van ruim 5.000 m2 wordt ieder Cubehaus helemaal in modules voorbereidt volgens tekening. Het oersterke skelet van hoogwaardig kwaliteitshout wordt na een strakke proces- en  productievoering gesealed voor het wegtransport. Op de bouwplaats worden de modules in elkaar gezet en worden alle koppelingen en aansluitingen gemaakt waarna je aan de gang kunt gaan met de keuken.

Maar nu even niet

We kunnen dit jaar niet meer leveren. Dat is een luxe probleem waar we niet blij mee zijn. Maar wat goed is mag wel even duren. Vandaag bestellen is een jaartje wachten op levering. Bel ons gerust om een alternatief te bespreken.

 

Altijd een beetje vakantie

Het fraaie aanzicht van de Cubehaus modellen geeft gelijk een vakantiehuis gevoel. De strakke lijnen en het platte dak van deze villa met het grote terras verraden niet hoeveel binnenruimte er werkelijk beschikbaar is. Het type Cubehaus 80/90 heeft 2 forse slaapkamers van 3 x 4, een woonkamer met open keuken, een ruime berging en een badkamer met een bad. Het leuke van het concept is dat het huis 2 ingangen heeft waarmee de ruimtes optimaal kunnen worden benut.

Ook de Cubehaus kan in CLT

De kleinste Cubehaus uit de serie woningen van Vithaus kost € 141.390 in de uitvoering met energielabel A. Deze kan als alternatief ook worden uitgevoerd met CLT wanden en vloeren (kruislaaghout). Dit is duurzaam en zeer sterk, maar beslist niet voor iedere toepassing nodig.

Een afwerking van CLT hout is vooral ook mooi als binnenwand en er hoeft geen afwerking als verf of lak op te worden toegepast. Een uitvoering in CLT hout geeft een toeslag van ongeveer 20% op de totaalprijs.

Bezoek onze pagina over Vithaus Download onze Cubehaus 80/90 brochure Download de technische info van de Vithaus huizen
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

96 m2
90 m2
3
24 m2
13,2 x 7,29 x 3,25 m
2,70 m
180 dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient het KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant