Mobilehome 40.

Turnkey woon-of recreatiegenot

Vrijheid en flexibiliteit

Stap binnen in een wereld van hoogwaardige, instapklare woningen met een eigentijds ontwerp. JAK Modules biedt huizen die perfect passen bij jouw levensstijl. Direct na oplevering kun je je woning betrekken, want alles is afgewerkt naar jouw wensen.

Jij kiest

JAK Modules laat jou de regie voeren over het ontwerp van jouw Mobile Home. Personaliseer het buitenaanzicht en kies de afwerkingsmaterialen die jouw stijl weerspiegelen. En laten we vooral de keuken niet vergeten, een essentieel onderdeel van elke woning. Creëer de keuken die perfect past bij jouw smaak en behoeften.

 

3 maten

De Mobile Homes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: de Mobile Home 40, Mobile Home 50 en Mobile Home 60. Elke variant biedt een comfortabele leefruimte met alle nodige voorzieningen voor een praktisch en plezierig dagelijks leven.

Of je nu kiest voor de compacte 40 m², de ruimere 50 m² of de royale 60 m², de Mobile Homes zijn van woonhuis kwaliteit en bieden twee slaapkamers.

Indeling verschilt

De Mobile Homes 50 en 60 delen een vergelijkbare indeling, maar de Mobilehome 40 echt anders. De keuze is aan jou!

Kwaliteit staat voorop

De ervaren bouwexperts van JAK Modules zullen jouw Mobile Home met zorg en vakmanschap bouwen, zodat jij kunt genieten van een woning die volledig aan jouw wensen voldoet.

Bekijk onderstaande folders!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

40 m2
35.8 m2
2
m2
10 x 4 x 3,3 m
m
60 dagen

 
 

De woning kan gefundeerd worden op 24 x 38 x 12 betonblokken of een
plaat van gewapend beton van 20 cm dik.

 

Misschien vind je dit ook interessant