Koshaus Lodge 50.

Uitnodigend en gastvrij

Wat een heerlijke uitstraling heeft dit huis!

Gezellig met zo’n ruime veranda en die grote glaspui. Dat is modern wonen met de natuur binnen handbereik. In een comfortabel houten huis met veel glas is het genieten van zowel binnen als buiten.

50 m² effectieve woon-of werkruimte

Deze woning met een woonoppervlak van 50 m² is een ruime starterswoning of een comfortabel ‘Kleiner Wonen Huis’. Compact qua omvang, maar groots in prestatie. Ontspullen maar…

De woonhuis kwaliteit zorgt ervoor dat je het hele jaar in deze Lodge kunt verblijven. Of je hem nu als recreatiewoning wilt gebruiken, als woonhuis of als kantoorruimte. De Lodge is er geschikt voor.

Er is wel 1 compact probleempje. De levertijd is 1 jaar, want iedereen wil er 1.

Jaargetijden proef

In de Winter de sneeuwlaarzen uitdoen op de veranda en binnen lekker potten bij de houtkachel. Of in een luie stoel op het overdekte terras nog even genieten van een warme chocolademelk. Terrasverwarmer aan en een dekentje binnen handbereik.

In de Lente uit de wind de eerste zonnestralen opvangen en in de Zomer lekker buiten eten. Of de schaduw van de veranda opzoeken wanneer de zon te fel schijnt.

Lekker buiten werken op je laptop zonder last te hebben van invallend zonlicht.

Je avond maaltijd op het terras gebruiken zonder je druk te maken of het nu wel of niet gaat regenen… Need we say more?

Overdekt terras

Een veranda aan je huis brengt buiten naar binnen; de tuin wordt meer betrokken bij het huis en je zult vaker en meer buiten zitten. Je bent niet meer afhankelijk van het weer om lekker buiten te borrelen of te barbecueën. De tafel staat al droog en klaar zodat je ook bij het eerste de beste zonnestraaltje je ontbijt buiten kunt nuttigen.

Iedere dag een beetje vakantie.

In de basisprijs is opgenomen:

> De basisprijs van het huis
> De plaatsing casco
> Verblijfskosten van de bouwploeg
> Verankering aan de fundering
> Ombouw voor de meterkast

Wat je zelf nog moet verzorgen:

> Vergunningen
> Fundering
> Aansluiting op nutsvoorziening
> Groepenkast
> Keuken
> Badkamer
> Verwarming
> Afwerking van wand en plafonds
> Aanleggen bedrading en water- aan en afvoer

Download onze brochure over de Koshaus Lodge 50 Bekijk onze webpagina over leverancier Vithaus Download de technische info van de Vithaus woningen

 

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

68 m2
50 m2
3
24 m2
9,8 x 6,9 x 3,4 m
2,2 m
dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient een KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant