Koshaus Cabin 30.

Een tiny house in de tuin

Een compacte allrounder

Deze mini-villa heeft een woonoppervlak van zo’n 30 m² en is een ware alles-kunner. Inzetbaar voor vele doeleinden en vele doelgroepen. Of je nu op zoek bent naar een zorgwoning voor één van je ouders of dat je zoekt naar een separate thuiswerkplek in de tuin.

Of je er nu permanent wilt wonen of dat je er alleen in de vakanties gebruik van gaat maken. Het maakt allemaal niet uit. De Koshaus Cabin 30 is er geschikt voor.

Het is een overzichtelijk huis van woonhuiskwaliteit dat voldoet aan alle basisbehoeften. Comfortabel, energiezuinig, voldoende lichtinval en een gezond leefklimaat.

Met terrasoverkapping

Heb je die veranda gezien? Dat is fijn! Als je hem als thuiswerkplek gaat gebruiken, dan zet je zomers je bureautje gewoon buiten. Dan geniet je toch van het lekkere weer, maar heb je geen last van slecht zicht op je beeldscherm.

Maar ook die retro rotan schommelstoel zal er niet misstaan. Om lekker tot rust te komen met een grote kop thee of om er uit de wind van de eerste voorjaars zonnestralen te genieten….

Een kleine ecologische footprint

Deze houtskeletbouw in panelen gebouwde woning wordt efficiënt, snel, en onder ideale omstandigheden in de fabriek gebouwd.

In modules wordt dit Tiny House naar je bouwkavel gebracht en daar in korte tijd tot een woning gekoppeld.

Even geduld aub

Omdat dit zo’n leuk type huis is, kunnen we de productie niet aan. Nu bestellen is levering in 2024. Dat is nog altijd sneller dan een bouwvergunning krijgen in veel gemeenten.

Download onze brochure over de Koshaus Cabin 30 Download de technische info van de Vithaus huizen Bezoek onze pagina over leverancier Vithaus

 

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

40 m2
30 m2
1
10 m2
8x5x3,175 m
2,20 m
dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient een KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant