Koshaus 78 / 93.

Een compleet vrijstaand huis voor de prijs van een rijtjeshuis

Keuze uit stapelbouw, modulebouw, zelfbouw, SIP panelen, kies maar.

Op deze pagina kijk je naar de modulebouw van een Koshaus type 78/93. Dat is een woning die we nagenoeg sleutelklaar voor je neerzetten. Een Koshaus met deze maatvoering staat voor rond de 1.000 a 1.100 euro per vierkante meter op jouw bouwkavel. Dat is inclusief de BTW!

Er zit alleen nog geen keuken en geen verwarming in en je moet de binnenwanden afwerken zoals jij dat het liefst wilt hebben. Het sanitair, de douche en het toilet zitten er wel in. De fundering moet er dan nog wel voor aangelegd worden en de soort is afhankelijk van de lokatie, de ondergrond. Zo’n fundering verzorg je het beste zelf met een lokale aannemer.

Energie Prestatie Coëfficiënt

De huizen die wij leveren voldoen allemaal ruimschoots aan de isolatie normen binnen het bouwbesluit. Zo ook dit type Koshaus 78/53. De vloer moet volgens het bouwbesluit een RC waarde hebben van 3,5 en die is bij onze huizen meer dan 7. Het dak moet een RC waarde hebben van 6 en bij ons is het  > 8. De wanden die wij plaatsen hebben een RC waarde van meer dan 7 en hoeven maar 4,5 te zijn. Woon je in hout, dan is het nooit koud.

Meer informatie over de RC waarde en de uitleg ervan vind je onder de kop Algemene Informatie en veelgestelde vragen onder de kop Interieur. Veel gestelde vragen

 

Wonen kan al binnen een week na aflevering

Het kan echt! Even afhankelijk van de planning van de fabriek kan er, als het echt moet, met 3 maanden na opdracht geleverd worden. Dat is razend snel. Daarna moet je zelf aan de gang om het interieur te bouwen.

Je doet het zelf, wij leveren het huis, jij regelt zelf de aannemer.

Wij leveren je de tekeningen voor de aanvraag van de hypotheek en we geven je daarbij de waardes die je nodig hebt om de EPC normen te halen. We geven een vrijblijvend advies over de soort van verwarming en hoe je kunt compenseren met zonnepanelen.

Vloer en wanden in CLT hout

De vloer en de wanden kunnen als alternatief ook worden gemaakt van CLT hout (kruislaaghout). Dit is erg sterk en nog duurzamer. Het is echter niet voor elke toepassing noodzakelijk. Bovendien is de afwerking in CLT heel mooi voor de binnenwanden en hoeft er geen afwerking als schilderen, lakken of behangen plaats te vinden. Voor de opbouw uit CLT panelen geldt een toeslag van ongeveer 20%

Download de leverancier catalogus! Download onze Koshaus 78/93 brochure
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

122 m2
93 m2
2
29 m2
13 x 9,36 x 3,7 m
210-327 m
180 dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient een KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeur.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant