Koshaus 78 / 93.

Een compleet vrijstaand huis voor de prijs van een rijtjeshuis

Keuze uit stapelbouw, modulebouw, zelfbouw, SIP panelen, kies maar.

Op deze pagina kijk je naar de panelenbouw van een Koshaus type 78/93. Dat is een woning die we casco voor je neerzetten. Een Koshaus met deze maatvoering staat voor rond de 1.300 à 1.400 euro per vierkante meter op jouw bouwkavel. Dat is inclusief de BTW!

Er zit dan nog geen keuken, badkamer en geen verwarming in. Het wordt casco geleverd en dat betekent dat je alle afwerking zelf doet.

De meterkast ombouw volgens de Nederlandse regelgeving zetten we er voor je in, maar die moet je hier in Nederland nog wel door een NEN1010 gecertificeerde elektricien aan het net laten koppelen. Bij die elektricien bestel je ok de groepenkast.

Ook de fundering moet dan nog aangelegd worden en de soort is afhankelijk van de locatie en de ondergrond. We hebben wel betrouwbare partners hiervoor, dus we helpen je op weg.

Energie Prestatie Coëfficiënt

De huizen die wij leveren voldoen allemaal ruimschoots aan de isolatie normen binnen het bouwbesluit. Zo ook dit type Koshaus 78/93. De vloer moet volgens het bouwbesluit een RC waarde hebben van 3,5 en die is bij onze huizen meer dan 7.

Het dak moet een RC waarde hebben van 6 en bij ons is het  > 8. De wanden die wij plaatsen hebben een RC waarde van meer dan 7 en hoeven maar 4,5 te zijn. Woon je in hout, dan is het nooit koud.

Meer informatie over de RC waarde en de uitleg ervan vind je op de pagina Algemene Informatie en veel gestelde vragen onder de kop Interieur. Veel gestelde vragen

Maar helaas zijn we nu wel behoorlijk volgeboekt

Vithaus mag zich gelukkig prijzen met heel veel belangstelling. Dat betekent dat alle productielijnen voor dit jaar zijn volgeboekt. Nu bestellen betekent bijna een jaar levertijd. Kan je zolang wachten, neem dan contact met ons op. We zetten je dan gelijk met potlood in de planning.

 

Wonen kan na ongeveer 1 jaar na opdracht

Even afhankelijk van de planning van de fabriek kan er, als het echt moet, met 10 maanden na opdracht geleverd worden. Dat is razend snel. Daarna duurt het zo’n 3 à 4 weken om de panelen op de bouwplaats aan elkaar te koppelen. Daarna kan je zelf aan de gang om het interieur volledig naar jouw wensen af te maken.

Basisprijs

De basisprijs van iedere Koshaus bestaat uit een volledig huis zoals dat voor Nederland vereist is inclusief plaatsing en BTW. In de prijs zijn standaard zaken opgenomen als de veranda, de overkapte ingang, de trap naar het terras, de deuren en de meterkast voorbereiding. Zelf maak je een EPDM beschermlaag tussen huis en fundering. Vithaus zorgt voor de verankering.

De afbouw, de fundering, de vergunningen en de nutsaansluitingen zijn zaken die je zelf regelt.

Koshaus 78 gebouwd in Almere

Bekijk de foto’s!

Download onze Koshaus 78/93 brochure Bekijk onze pagina over de leverancier Vithaus Download de technische info van de Vithaus woningen
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

122 m2
93 m2
2
29 m2
13 x 9,36 x 3,7 m
2.10-3.27 m
180 dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient een KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeur.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant