Koshaus 106/124.

Ruim 100 vierkante meter woonruimte met een superslimme indeling voor jaren woonplezier

Modulebouw, eenvoudig en efficient

Een Koshaus van onze fabrikant Vithaus wordt volledig in de fabriek gemaakt in  modules. De modulaire delen komen naar de bouwkavel en worden daar in ongeveer 3 weken helemaal in elkaar gezet. Het bouwteam van Vithaus doet niets anders dan dit soort huizen in elkaar zetten en ze zijn dus ook zeer professioneel hetgeen in de kwaliteit beslist tot uiting komt.

Zeer geschikt voor montage van PV panelen

Door het hellende dak van een Koshaus zijn deze huizen bij uitstek geschikt voor de montage van zonnepanelen. Er is een flink dakoppervlak, genoeg om vrijwel -0- op de meter te realiseren. Met de nieuwste kleine accupakketten heb je het genot van eigen opgewekte energie als de zon niet schijnt. Immers, de meeste stroom heb je nodig in de avonduren. De medewerkers van Wonen in Hout adviseren je graag over de mogelijkheden.

 

Wonen vanaf € 925 per m2*

Het type Koshaus 106 is een comfortabele cataloguswoning met een grote slaapkamer en een kinderkamer. Het nuttig bruikbare woonoppervlakte is 102 vierkante meter. Een aparte ruimte tussen de badkamer en de slaapkamer kan uitstekend dienstdoen als een inloopkast, een walking closet. Maar het kan ook anders en je kunt kiezen uit enkele andere indelingen. Er is in ieder geval altijd een mogelijkheid voor heerlijke veranda aan de voor,- of aan de achterzijde of zelfs aan alle beide zijden.

Een Koshaus heeft lekker veel raampartijen waarmee het een fijne lichte woning is. Er zijn meerdere soorten wandafwerking mogelijk en ook de plaatsing van de dakramen kan naar wens worden ingedeeld.

*De prijs per m2 is gebaseerd op sleutel klaar, exclusief fundering.

Download de KOSHAUS catalogus!
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

124 m2
101.90 m2
3
29 m2
16,30 x 9,36 x 3,70 m
3,27 m
180 dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient het KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant