Koshaus 106/124.

Ruim 100 vierkante meter woonruimte met een superslimme indeling voor jaren woonplezier

Panelenbouw, eenvoudig en efficient

Een Koshaus van onze fabrikant Vithaus wordt volledig in de fabriek gemaakt in  panelen. De delen komen naar de bouwkavel en worden daar in ongeveer 3 à 4 weken helemaal in elkaar gezet. Het bouwteam van Vithaus doet niets anders dan dit soort huizen in elkaar zetten en ze zijn dus ook zeer bedreven en professioneel hetgeen in de kwaliteit beslist tot uiting komt.

Zeer geschikt voor montage van PV panelen

Door het hellende dak van een Koshaus zijn deze huizen prima geschikt voor de montage van zonnepanelen. Er is een fors dakoppervlakte, genoeg om vrijwel -0- op de meter te realiseren. Met de nieuwste kleine accupakketten heb je het genot van eigen opgewekte energie als de zon niet schijnt.

Immers, de meeste stroom heb je nodig in de avonduren. De medewerkers van Wonen in Hout adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Weer leverbaar

De orderportefeuille is goed gevuld en wij werken hard aan het inlopen van de achterstanden als gevolg van de oorlog. Onze moeilijkste uitdaging is nu het transport over de grenzen van de EU.

Er is hard gewerkt aan het uitbreiden van de productielocaties en die zijn nu in Shklov maar snelheid concurreert met kwaliteit en we doen geen concessies. Dat betekent dat de levertijd vooralsnog 10 tot 12 maanden is.

Budget en begroting

Ga naar de configurator van Vithaus en stel je huis samen aan de hand van een  berekening (Koshaus configurator). De prijzen zijn basisprijzen ter indicatie.

Houd er rekening mee dat iedere gemeente haar eigen beleid en voorwaarden stelt. Bijvoorbeeld voor de verankering van een huis zijn de kosten afhankelijk van de soort fundering, maar ook van de voorgeschreven wijze van montage en details zoals het windgebied.

In de basisprijs zoals afgebeeld op deze pagina is de basis verankering in de prijs opgenomen. Plaats je een Koshaus 50 cm of meer boven de grond, dan ben je verplicht om een balustrade te plaatsen langs de veranda, of je het nou mooi vindt of niet. Ook moet je minimaal Class A+ kiezen als standaard voor de isolatie om te voldoen aan de regels.

En, denk je aan een dak vol PV-panelen, dan heb je een toevoeging nodig op de basisconstructie. Wij rekenen graag met je mee, dus bel ons gerust.

 

Wonen vanaf € 1.950 per m2

Het type Koshaus 106 is een comfortabele cataloguswoning met een grote en een kleinere slaapkamer. Het nuttig bruikbare woonoppervlakte is 102 vierkante meter, een beetje afhankelijk van hoeveel extra isolatie je wenst.

Een aparte ruimte tussen de badkamer en de slaapkamer kan uitstekend dienst doen als inloopkast, een ‘walk-in closet’. Maar het kan ook heel anders en je kunt kiezen uit meerdere variaties op de indeling, zolang je binnen de module lijnen blijft.

Er is in ieder geval altijd een mogelijkheid voor de riante veranda aan de voor,- of aan de achterzijde of zelfs aan een zijkant waardoor je meerdere ingangen creëert.

Licht & Ruimte

Een Koshaus heeft lekker veel raampartijen waarmee het een fraaie lichte woning is. Er zijn meerdere soorten wandafwerking mogelijk en ook de plaatsing van een Velux dakramen kan naar wens worden ingedeeld.

Basisprijs

De basisprijs van iedere Koshaus bestaat uit een volledig huis zoals dat voor Nederland vereist is. dat wil zeggen; productie, transport, hijskraan, opbouw en de vermaledijde BTW.

De prijs per m² zoals vermeld in de kop, is gebaseerd op de bouwkosten van een Koshaus, wind- en waterdicht geleverd met een standaard indeling, exclusief de fundering, vergunningen, legeskosten, maar inclusief BTW.

In de prijs zijn standaard zaken opgenomen als:

> de veranda
> de overkapte ingang
> de trappen
> de meterkast ombouw met vloerplaat
> de verankering.

De prijs is gebaseerd op levering en opbouw casco in Nederland.

Download onze Koshaus 106/124 brochure Bezoek onze pagina over de leverancier Vithaus Download de technische info van de Vithaus huizen
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

154 m2
124 m2
3
29 m2
16,30 x 9,36 x 3,70 m
3,27 m
180 dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient het KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant