Koshaus 106/124.

Ruim 100 vierkante meter woonruimte met een superslimme indeling voor jaren woonplezier

Modulebouw, eenvoudig en efficient

Een Koshaus van onze fabrikant Vithaus wordt volledig in de fabriek gemaakt in  modules. De modulaire delen komen naar de bouwkavel en worden daar in ongeveer 5 weken helemaal in elkaar gezet. Het bouwteam van Vithaus doet niets anders dan dit soort huizen in elkaar zetten en ze zijn dus ook zeer bedreven en professioneel hetgeen in de kwaliteit beslist tot uiting komt.

Zeer geschikt voor montage van PV panelen

Door het hellende dak van een Koshaus zijn deze huizen prima geschikt voor de montage van zonnepanelen. Er is een fors dakoppervlakte, genoeg om vrijwel -0- op de meter te realiseren. Met de nieuwste kleine accupakketten heb je het genot van eigen opgewekte energie als de zon niet schijnt. Immers, de meeste stroom heb je nodig in de avonduren. De medewerkers van Wonen in Hout adviseren je graag over de mogelijkheden.

Weer leverbaar vanaf 2022

De orderportefeuille is voor 2021 helemaal gevuld, dus vandaag bestellen betekent levering in 2022. Met een uitbreiding van de fabrieken zijn we er niet, want het moet allemaal gemanaged worden en de kwaliteit moet gewaarborgd blijven. Het spijt ons, maar reken op een levertijd van een jaar na opdracht.

 

Wonen vanaf € 1.120 per m2*

Het type Koshaus 106 is een comfortabele cataloguswoning met een grote slaapkamer en een kleinere slaapkamer. Het nuttig bruikbare woonoppervlakte is 102 vierkante meter, een beetje afhankelijk van hoeveel extra isolatie je wenst. Een aparte ruimte tussen de badkamer en de slaapkamer kan uitstekend dienst doen als inloopkast, een ‘walking closet’. Maar het kan ook heel anders en je kunt kiezen uit meerdere variaties op de indeling, zolang je binnen de module lijnen blijft. Er is in ieder geval altijd een mogelijkheid voor de riante veranda aan de voor,- of aan de achterzijde of zelfs aan een zijkant waardoor je meerdere ingangen creëert.

Een Koshaus heeft lekker veel raampartijen waarmee het een fijne lichte woning is. Er zijn meerdere soorten wandafwerking mogelijk en ook de plaatsing van een Velux dakraam kan naar wens worden ingedeeld.

*De prijs per m2 is gebaseerd op de bouwkosten wind en waterdicht geleverd van een standaard ingedeeld Koshaus, exclusief fundering, inclusief BTW.

Download onze Koshaus 106/124 brochure
Bezoek onze pagina over de leverancier Vithaus
Download de Leverancier catalogus!
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

124 m2
101.90 m2
3
29 m2
16,30 x 9,36 x 3,70 m
3,27 m
180 dagen

 
 

In tegenstelling tot sommige andere (kleinere) module woning concepten, dient het KOSHAUS wel te worden gefundeerd. De aard en de uitvoering daarvan, variërend van een schroefpalen fundering of een stroken fundering op staal of een palen fundering met betonstroken of stalen liggers, is afhankelijk van de bouwlocatie en het advies van de constructeurs.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant