Koda Loft Float / watervilla.

Onze andere huizen zijn ook niet grond gebonden

Elke dag wakker worden op vakantie

Een fantastisch idee is ook om zo’n luxe en duurzame KODA Loft op een ponton te plaatsen! Geweldig om ’s ochtends wakker te worden op de slaapvide en uit het grote panorama raam naar het kabbelende water in de haven te kijken.

Dat is nog eens leven met de natuur, dat is elke dag een beetje op vakantie zijn.

Alle huizen van het type KODA zijn verplaatsbaar, maar als drijvende compacte, niet grondgebonden woning is verplaatsen wel erg gemakkelijk. Je hoeft zelfs het servies niet in te pakken.

Een ultieme ad-interim woning

Voor die specialisten die eens in de zoveel tijd een andere opdracht hebben aan de andere kant van het land en die eigenlijk een ‘weekend huwelijk‘ hebben, is de KODA Float een geweldige uitvinding. In het weekend naar huis en door de week je eigen huis in een naburige haven, vlak bij je opdracht. Dat is zoveel fijner dan die eeuwige hotelkamers.

Diverse opties voor het ponton

U kunt ervoor kiezen een ponton aan te schaffen van 6 x 12m (=72 m²) of een grotere van 6 x 15m (=90 m²). Ook heeft u de keuze uit de standaard afwerking van vurenhout en pine of de PREMIUM optie Lariks hout en glas.

De prijzen voor bovenstaande opties vindt u achterin onze brochure.

Vergunningen

Zoals in de kop van deze pagina staat, is de KODA Float niet grondgebonden. Het verkrijgen van een vergunning zal niet heel moeilijk zijn, maar dit verschilt per gemeente. Belangrijk om te realiseren is, het feit dat een KODA volledig selfsupporting en off-grid kan zijn.

 

Ultieme Air B & B oplossing

In iedere jachthaven zijn er altijd wat passant plaatsen beschikbaar. De duurste plekken in verhouding tot de andere ligplaatsen. Deze KODA Float is de oplossing voor elke havenmeester die hiermee 2 vliegen in 1 klant slaat.

De KODA komt op de passant plaats en de passant legt aan op zijn tijdelijke Float steiger. Overnachten doe je in de Float met alle comfort van een douche, een keuken en goede bedden. Daar kan geen kajuit tegen op.

Investeringsaftrek

Voor de ondernemer die wil beleggen in iets waarover je 100% in controle blijft, is de investering in een KODA Float als Bed & Breakfast, een serieuze overweging.

De basisprijs van de KODA Float is € 73.000 exclusief BTW. De BTW is voor de ondernemer uiteraard verrekenbaar. Daar komen alleen de kosten van de ponton nog bij. Zo’n ponton is te berekenen op basis van nacalculatie, want het hoeft uiteraard geen nieuwe te zijn.

Businessmodel

De KODA woning kunnen wij leveren in vele uitvoeringen. Van drijvende winkel of drijvende hotelkamer tot en met volledig casco om zelf kwa interieur op te bouwen tot restaurant of havenkantoor.

De mogelijkheden zijn onbegrensd en de kwaliteit is subliem.

Bekijk onze brochure over de KODA Watervilla Download de catalogus van KODA FLOAT Bezoek onze pagina over de KODA Loft Bezoek onze pagina over KODASEMA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

29 m2
26 m2
1
3.8 m2
7,22 x 3,93 x 3,98 m
3,26 m
180 dagen

 
 

Niet van toepassing. De prijs en de kenmerken van de ponton zijn op aanvraag te begroten. De ontwikkeling van een ponton is relatief eenvoudig en het is in veel gevallen goedkoper om het lokaal te laten maken.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant