Koda Compact Luxury Sauna.

Een prachtige aanvulling op het assortiment van KODA!

KODASEMA, de Estlandse leverancier van de KODA’s, is goed bezig!

De vraag was er al enige tijd, maar nu is het ontwerp van de KODA Sauna ook klaar. Het eerste exemplaar zijn ze op dit moment aan het bouwen. Helaas dus nog geen foto’s, maar de tekeningen geven al wel een goed beeld van hoe de KODA Compact Luxury Sauna eruit zal komen te zien.

Zoals we van KODA gewend zijn, zal ook deze luxe sauna een fraaie aanwinst voor uw tuin zijn. Niet alleen heel fijn om naar te kijken, maar wederom gemaakt van mooie materialen, goed doordacht en tot in de perfectie afgewerkt.

Zo’n Koda Luxury sauna is een oase van warmte, stilte en stoom. Het ultieme wellness gevoel in jouw eigen achtertuin!

Op de vloer van de sauna ligt een mooi parket

Zo lukt het iedereen toch om na een dag hard werken tot rust te komen?

Deze luxe Sauna van KODA  is een lichte ruimte met een stoomruimte van 3,3 m², een keukenblok, douche en toilet. Veel lichtinval door het grote raam aan de voorzijde van de KODA en de royale ramen aan zowel de achterkant als de zijkant. Het hoge plafond draagt eveneens bij aan het ruimtelijke gevoel dat je zult ervaren wanneer je deze ruimte betreedt.

Of is het een compacte vakantiewoning?

Het is bedoeld als Sauna, maar wie zegt dat je hem niet als kleine vakantiewoning zou kunnen gebruiken? Zet een goede slaapbank in de woonkamer, een fijne relax stoel op het 3,4 m² terrasje en de vakantie kan beginnen!

De wandafwerking in het woongedeelte van de KODA Sauna

Ook een aanwinst voor úw tuin!

Hadden we al gezegd dat deze Sauna heel fraai zal staan bij uw KODA, ongeacht het type dat u heeft. Maar dat het ook een aanwinst voor úw tuin en woning zal zijn?

Impressie van het sauna gedeelte

Verplaatsbare sauna

En ga je verhuizen? Geen probleem!

Net als de andere modellen van KODA is ook de KODA Luxury Sauna verplaatsbaar. Je neemt hem gewoon met je mee!

Doorsnede van de entree schuifdeur

Download onze info over de KODA Sauna
Download plattegrond Sauna
Bezoek onze pagina over KODA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

28 m2
23 m2

3 m2
6 x 3,9 x m
2,7 m
dagen

 
 

De KODA is in principe een niet ‘grondgebonden’ object dat simpelweg op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. De constructie van de KODA is hier op bedacht. Een vlakke ondergrond met op de aangewezen ondersteuningspunten 2 grote tegels met daarop een waterkering of rubber tegel is voldoende om ventilatie onder de KODA te houden. Op vochtige gronden is het raadzaam een schelpen bed onder de KODA aan te brengen.
De KODA heeft op zich geen fundering nodig, maar de ondergrond kan een fundering toch noodzakelijk maken of het kan zijn dat de gemeente en de hypotheek verstrekker bepaalde voorwaarden aan de fundering stellen.
De meeste hypotheek verstrekkers willen een object -aard en nagelvast- gecontracteerd hebben. Een rioolaansluiting en een vaste stroomaansluiting zijn dan vaak voldoende. Informeer bij de hypotheekverstrekker en de betreffende gemeente naar de voorwaarden.

 

Misschien vind je dit ook interessant