Het eerste Koshaus in Almere

Half mei 2021 is het eerste Koshaus 132 opgeleverd in Almere. Het was een moeizame weg met alle Covid perikelen, maar het eindresultaat mag er zijn! Er komen nog foto’s van het eindresultaat als de tuin er ook een beetje fraaier bij staat.

Virtuele rondleiding

Op basis van het in Almere gebouwde Koshaus 132 hebben we een virtuele impressie laten maken zodat je kan bekijken hoe zo’n woning eruit komt zien. Loop maar mee.

Stap voor stap

Onderstaande foto’s geven een ruw beeld van de verschillende bouwstadia van een Koshaus 132. Bij de plaatsing van een kleinere Koshaus 78 hebben we filmpjes gemaakt van de plaatsing. Als je deze Koshaus woning mooi vindt, dan vind je dit vast ook leuk om te bekijken.

Modulebouw

Een Koshaus 132 zoals hier afgebeeld wordt geleverd in 4 woondelen en 2 terrasdelen. Het geheel komt op een stroken fundering te staan en word door de bouwploeg van de fabriek aan elkaar gekoppeld en op de fundering verankerd.

Vanuit vogelperspectief

De onderstaande drone foto is gemaakt tijdens de bouw van het Koshaus 132. Hiermee kan je de verschillende modules zien waaruit de woning is opgebouwd. De karakteristieke veranda komt aan de zijde van de bosrand en de ingang is aan de zijkant middels een overkapte mini-veranda.

Meer weten over de Koshaus 132?
 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.  
[/section]