Een verlengde KODA in Almere.

Dolgelukkig was de bewoonster toen haar KODA de straat in Almere-Oosterwold in kwam draaien. Ingepakt als een gigantisch cadeau in speciale witte transportfolie waar ook boten in worden verpakt en vervoerd, voorzien van een enorm KODA logo.

Een enorme hijskraan hijst de 11 ton wegende woning soepel op zijn fundering. In een uurtje is het klaar.

En daar staat hij dan.

Als nieuwe bewoner rits je de deur open en dan kan het uitpakken beginnen. De voorbereiding van riool en elektra worden eenvoudig aangesloten onder het huis en je bent klaar. Het huis is al schoon en je kan er werkelijk onmiddellijk in. Je hoeft eigenlijk alleen je kleding, je matras en tv mee te nemen en wonen maar.

De review van de eigenaresse:

“Mijn reis begon in Tallinn, Estland. Ik wilde de KODA met eigen ogen zien en de gebruikte materialen voelen voordat ik de beslissing nam: kopen of niet. De service was erg goed, net als het warme welkom! Ik kreeg alle nodige informatie: niet alleen over de technische ins en outs, maar ook over het hele idee achter dit concept. Eigenlijk maakte dit het voor mij nog makkelijker om mijn eigen KODA, in de verlengde uitvoering, te kiezen en te bestellen.

In de tijd dat mijn KODA werd gebouwd, ontving ik foto’s tijdens de productie en  kreeg ik alle informatie die belangrijk voor me zou kunnen zijn of worden.

De samenwerking tussen Kodasema en Wonen in Hout was een grote hulp: geen enkele vraag bleef onbeantwoord en ieder antwoord kwam altijd keurig vertaald binnen een dag op de e-mail.

Na het plaatsen van mijn prachtige KODA waar ik werkelijk niets aan hoefde te doen, werd mijn droom werkelijkheid: wonen in een klein maar zeer compleet huis. Ontspullen. Gemaakt om je comfortabel te voelen en rekenschap te houden met onze kostbare planeet: zeer goed geïsoleerd, alles is gemaakt om zo min mogelijk energie te gebruiken. Alle materialen zijn van topkwaliteit en de afwerking is zo mooi en compleet! 

Dus, zonder enige overdrijving, kan ik zeggen: “het was de beste beslissing die ik heb genomen om mijn eigen KODA, in de meest uitgebreide versie, te kopen en te leven!”

Wat een prachtige woning!

Hij is nog mooier dan verwacht‘ zei de geëmotioneerde nieuwe bewoonster nadat ze haar nieuwe huis had uitgepakt en de sleutel in ontvangst had genomen. En dat terwijl ze toch zelfs eerst naar Estland was afgereisd om de fabriek van KODASEMA en haar KODA met eigen ogen te zien. Wat was (en is) ze blij met haar nieuwe huis.

KODA Loft Extended demo

Op Basecamp in IJmuiden hebben we, in samenwerking met Basecamp een grote uitvoering van de KODA staan die je op afspraak, ieder zondag kunt komen bezichtigen. Je kunt er zelfs in proefslapen om te ervaren hoe tiny-housing voor jou uitpakt.

Onderstaand de foto’s van het interieur van een verlengde KODA Loft Extended. De KODA Loft met slaapentresol en de extra slaapkamer (met opberg entresol).

Op onderstaande foto zie je hoe de bewoonster haar eigen sfeer aan de KODA heeft gegeven.

Meer zien?

Bezoek onze pagina over de KODA Loft Extended

 

 

Samenwerken met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een houten huis te (laten) bouwen? Mail ons dan.  
[/section]