KODA Loft Extended.

Een sexy huis in de achtertuin

KODA Loft extended

De KODA Loft Extended is met haar 45 m² een verlengde versie van de Koda Loft. Dit langere model heeft naast de slaapvide ook een aparte slaapkamer op de begane grond.

Ideaal voor startende gezinnen of als kangoeroe huis waarbij 2 van de kinderen hun eigen stulpje hebben op armslengte. Uiteraard kan de slaapkamer of de vide ook op een andere manier worden ingericht.

De efficiënte luxe keuken en de badkamer maken dit Tiny House tot een zeer comfortabele en aangename duurzame woning. Je kan de basisversie van de KODA Loft op afspraak bezichtigen in Ouddorp (Zeeland), in IJmuiden en in Almere. Bel ons gerust voor een bezoekafspraak 035 60 90 901

Uitvoering en specificaties

Voor wat betreft de grote raampartijen en de technische details als ramen in de slaapkamer e.d. is deze uitvoering van de KODA gelijk aan de beschrijving van de basisvariant KODA Loft.

Eigen terras aan de voorzijde

Elke KODA Loft is aan de voorzijde standaard voorzien van een eigen terrasje. Dat geldt ook de verlengde versie, de KODA Extended.

Vergelijk de

KODA Loft Extended en de KODA Compact Extended

bouwoppervlak 50,8 m²

vloeropp.45,8  m²

gewicht ca. 13 ton

buiten L 12,1m, B 3,9 m, H 4 m

plafondhoogte, H 3,3m

bouwoppervlak 50,8 m²

vloeroppervlak 35,9  m²

gewicht ca. 12 ton

buiten L 12,1m, B 3,9 m, H 3,2 m

plafondhoogte, H 2,5m

Bekijk de KODA Loft Extended review van een van onze enthousiaste klanten.

 

Een verplaatsbaar huis

De huizen van KODA zijn ontwikkeld als compleet verplaatsbare module. Dat impliceert dat je je huis mee kunt nemen wanneer je gaat verhuizen. Daarmee is het beslist geen ‘vakantiehuisje‘, integendeel. Het is een volwaardige compacte woning die bij wijze van spreken in de achtertuin kan worden gezet en daar kan dienen als bijgebouw.

Smaken verschillen

Op deze foto’s is de buitenzijde bekleed met blank gegalvaniseerd gepolijst staal. Als dat niet jouw smaak is of als het niet in de omgeving past, is de KODA eveneens leverbaar met een bekleding van zwarte felsplaten (Ruuki Classic) of Multiplex houtplaten. Er kan ook een versie geleverd worden met horizontale of verticale latten die in een natuurlijke kleur zijn gelakt.

LED’s in de trapleuning

De ontwerpers van KODASEMA hebben niet alleen oog voor schoonheid, detail en comfort, maar ze denken ook aan jouw veiligheid.  Zo hebben ze in de trapleuning LED’s verwerkt. Een bewegingssensor neemt waar wanneer jij de trap gaat gebruiken. De leuning licht  op zodat jij veilig naar boven of beneden kunt lopen.

NIEUW!

Je kunt nu op afspraak een KODA Loft Extended bezoeken in IJmuiden!

Ook aan de achterzijde lekker op je terrasje zitten? Dat kan!

De KODA Extended heeft standaard een raam in de achterwand van de slaapkamer. Het is echter mogelijk om de Extended met achterdeur en extra terrasje te krijgen. Dan loop je zo vanuit je slaapkamer het terras op. Lekker koffiedrinken in het ochtend zonnetje of juist de schaduw opzoeken als het je aan de voorzijde te warm wordt.

De keukenindeling

De indeling van het keukengebied in de KODA Loft Extended en de KODA Compact Extended is identiek.

Bekijk onze brochure van KODA Loft Extended Download de brochure van de KODASEMA over de Loft Extended Bezoek onze pagina over KODA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

50.8 m2
45.8 m2
2
1 m2
12,1 x 3,93 x 3,98 m
3,3 m
180 dagen

 
 

De KODA is in principe een niet ‘grondgebonden’ object dat simpelweg op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. De constructie van de KODA is hier op bedacht. Een vlakke ondergrond met op de aangewezen ondersteuningspunten 2 grote tegels met daarop een waterkering of rubber tegel is voldoende om ventilatie onder de KODA te houden. Op vochtige gronden is het raadzaam een schelpen bed onder de KODA aan te brengen.
De KODA heeft op zich geen fundering nodig, maar de ondergrond kan een fundering toch noodzakelijk maken of het kan zijn dat de gemeente en de hypotheek verstrekker bepaalde voorwaarden aan de fundering stellen.
De meeste hypotheek verstrekkers willen een object -aard en nagelvast- gecontracteerd hebben. Een rioolaansluiting en een vaste stroomaansluiting zijn dan vaak voldoende. Informeer bij de hypotheekverstrekker en de betreffende gemeente naar de voorwaarden.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant