Zelf uw huis ONTWERPEN!

Houtbouw brengt dat dichterbij dan welke andere bouwwijze ook.

In de bouwstijl van úw keuze

Of het nu gaat om een meer traditioneel of juist modern ontwerp, om eenvoudige of juist gecompliceerde vormen; bouwen in hout (samen met WONEN IN HOUT) maakt het betaalbaar en mogelijk.

Indicatie bouwkosten

Op basis van een ruwe schets met afmetingen kunnen wij u reeds op korte termijn, een indicatie geven van de te verwachten materiaal-en bouwkosten.

Hierdoor wordt het alleen al vaak dure voortraject van ontwerpen door een architect drastisch ingeperkt. U weet immer snel of uw wens budgettair haalbaar is of niet.

Architect ingezet

Na de haalbaarheidsfase zal er echter altijd een architect aan te pas moeten komen om een en ander te laten conformeren met het bouwbesluit en andere regelgeving.

Tevens zijn architect-tekeningen nodig voor het indienen van een bouwaanvraag bij de gemeente. Daarom werken wij samen met vakkundige architecten die tegen vooraf afgesproken prijzen uw ideeën en wensen voor u visualiseren c.q. uitwerken.

Dus niet meer eerst een ontwerp laten maken en dan eens zien of het budgettair voor u haalbaar is om te laten bouwen… nee.

Eerst een offerte op basis van een schets en uw ideeën, en dan pas kosten gaan maken voor een uitgewerkt ontwerp.

huis_rotterdam

Uw eigen ontwerp maken en bouwen;

Doe het samen met WONEN IN HOUT; wij denken met uw mee!