Wonen in Hout is uw intermediair

Wonen in Hout is de schakel tussen U als opdrachtgever en de fabriek c.q. leverancier.

Wonen in hout helpt u bij de realisatie van een duurzame, energiezuinige en fraaie woning in hout of paneelbouw.

Ook zijn wij uw partner voor de aankoop van een van onze cataloguswoningen of kant-en klare units.

Vertegenwoordiger van diverse buitenlandse bedrijven

Door onze unieke positie als directe vertegenwoordiger van een aantal zagerijen en fabrikanten uit Rusland en de Baltische staten hebben wij de keuze en de beschikking over de beste houtsoorten en de eeuwenlange kennis en ervaring van deze bedrijven. Hierdoor kan een kwalitatief hoogwaardig product geleverd worden.

Wij zijn zelf geen bouwer

Wij zijn de directe schakel tussen de buitenlandse bedrijven en onze (voornamelijk) Nederlandse afnemers. Wij verkrijgen de informatie en de kennis van de fabrikanten en zagerijen en kunnen u zo de weg wijzen naar een op maat gemaakte woning of een fraaie cataloguswoning.

Wij zijn GEEN bouwbedrijf, maar we regelen en begeleiden de bouw wel. Doorgaans wordt de bouw gedaan door de fabrikanten zelf en in sommige gevallen door u als klant indien u ervoor heeft gekozen zelf uw woning te bouwen. U kunt uw woning ook door een aannemer naar uw keuze laten maken. Wij leveren dan alleen het bouwpakket.

Wij zijn uw contactpersoon bij de bouw

Als opdrachtgever heeft u in principe geen direct contact met het bouwbedrijf. Al die communicatie verloopt via ons. De leveranciers hebben gewoonweg geen tijd en mankracht om particulieren van over de hele wereld te woord te staan en het tijd-en arbeidsintensieve traject van het uitwerken van een woningontwerp te doen.

Wij hebben de fabrieken en bedrijven in het buitenland zelf bezocht en gezien en ervaren hoe zij werken. We hebben intensief contact gehad (en nog steeds bijna dagelijks) om de mogelijkheden en onmogelijkheden te kunnen doorgronden.

Daarin hebben we veel tijd gestoken zodat we weten waarover we praten.

De samenwerkingsverbanden met de bedrijven waarmee we zaken doen zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en door de korte lijntjes kunnen wij snel offertes opvragen of zaken doorspreken.

Wij zijn een belangrijke schakel in het voortraject naar uw nieuwe woning, maar ook tijdens de bouw zijn wij er om de bouw in goede banen te lijden.

Maar kan ik niet rechtstreeks naar de fabrikant gaan? Dat is vast goedkoper?

Dat zou u natuurlijk kunnen doen, maar de bedrijven die wij vertegenwoordigen sturen u dan door (of terug) naar ons. Ze leveren simpelweg niet direct aan particulieren en doen alleen zaken met hun vertegenwoordigers.