Cubehaus 80/77

Een moderne duurzame woning van zo’n 77 m2 met 2 slaapkamers.

Energiezuinige woningen

Ook de CUBEHAUS woningen uit de VITHAUS collectie zijn moderne, energiezuinige woningen welke zijn geproduceerd met oog voor het milieu. Ze zijn allen geschikt voor permanente bewoning, maar kunnen uiteraard ook uitstekend dienst doen als vakantiewoning.

De CUBEHAUS-80 heeft 2 slaapkamers, een gecombineerde keuken-woonkamer, badkamer, berging, hal en terras.

Cataloguswoning én modulewoning

De CUBEHAUS is naast een cataloguswoning (=eenvoudig inzicht in de prijs van de woning en beperkte aanpassingsmogelijkheden), ook een modulewoning.

Bouwen met modules…

Wat is module?

VITHAUS-huis is een moduleconstructie. Elk onderdeel van het huis is een afzonderlijk element – een module. Alle modules zijn volledig gemaakt in de fabriek en worden als een afgewerkt product, gereed voor installatie op uw locatie afgeleverd.

Een module met een badkamer is feitelijk een blok met een geïnstalleerde wastafel, toilet, douche of bad (afhankelijk van de lay-out), boiler, vloerverwarming, mozaïek- en houtafwerking, stopcontacten en verlichting. Het is niet nodig om het nodige sanitair af te werken en te installeren tijdens de installatie van het huis – alles is klaar.

Ramen (houten kozijnen, 3-voudig glas), deuren, panoramische ramen worden ook in de fabriek geïnstalleerd.

Bouwen met modules betekent ook dat u de woning eenvoudig kunt uitbreiden mocht u in de toekomst meer ruimte nodig hebben of meer budget hebben. Het model CUBEHAUS kan uitgebreid worden naar boven of naar de zijkant.

Het is echter ook een geprefabriceerde woning

De CUBEHAUS is een moderne prefab woning die in de fabriek wordt gemaakt en in afgewerkte blokken naar de bouwplaats worden gebracht.

In die blokken zijn alle technische bouwfaciliteiten en netwerken al aangebracht.

Ook is de afwerking voltooid en is alle benodigde apparatuur en sanitair al geïnstalleerd.

Een keuken zit er echter niet in. Die moet u achteraf zelf aanschaffen en (laten) installeren.

Korte installatietijd op de bouwplaats

Op de bouwplaats worden de verschillende delen eenvoudigweg met elkaar verbonden en de installaties worden aangesloten.

Een bouwwijze met veel voordelen

De voordelen van deze werkwijze is dat de kwaliteit van de bouw gegarandeerd kan worden omdat de werkomstandigheden constant zijn. Daarnaast betekent het dat er zeer efficiënt gebouwd kan worden en dit is niet alleen gunstig qua benodigde bouwtijd, maar ook omdat er op die manier minder materiaal verspild wordt.

Minder verspilling en efficiënter bouwen zijn uiteraard van positieve invloed op de prijs, maar het betekent ook dat de hoeveelheid afval geminimaliseerd wordt en dat is natuurlijk weer goed voor het milieu.

Bovendien betekent deze bouwwijze dat er slechts een korte tijd werk is op de bouwplaats om de woning te installeren. Daarbij blijft de bouwkavel van veel troep geschoond, dus u kunt snel verhuizen en van uw nieuwe woning genieten.

Kenmerken:

bouwoppervlakte:

 128 m²

woonoppervlakte:

77 m²

aantal kamers:

2

afmeting woning (L x B x H):

13,2 m  x  7,29 m x 3,2 m

plafond hoogte:

2.5 m

veranda

24 m²

levertijd:

120  dagen volgens leverancier, maar afhankelijk van het seizoen variërend tussen 3 en 6 maanden

Indeling:

Let op: hier stond de plattegrond van de Cubehaus 93 afgebeeld i.p.v. Cubehaus 80. Op de site van Vithaus.eu is dat inmiddels (23 oktober 2019) ook aangepast. Hieronder vindt u de juiste plattegrond.

Aanzicht tekeningen met maten

3D-impressie Cubehaus 80