Ticab model Bremen.

Een 1 module huis

Compacte woning

Ticab heeft met model Bremen een leuk nieuw compact woonhuis aan het assortiment toegevoegd. Met zijn ruim 40 m² is Bremen het Tiny Housing segment net ontgroeid, maar voor de liefhebbers van kleinschalig wonen is het een welkome uitbreiding van de keuzemogelijkheden.

Een fijne starterswoning maar even zo goed een interessante optie voor down-sizers.

3-dimensionaal fijn

Deze module woning wordt bij je thuis bezorgd. In 1 geheel. Bijna helemaal klaar. Afgewerkte vloeren en wanden. Fijne badkamer.

Alleen de keuken en de elektrische verwarmingen moeten er nog in. Die kies en koop je zelf. De aansluitingen zijn er al wel.

Een vrijstaand appartement

De vrachtwagen rijdt hem voor. De hijskraan zet hem op zijn plek. Jouw huis. Alles gelijkvloers. 2 kamers. Ideaal, toch?

 

Veelzijdige module

De compacte afmeting van deze woonmodule maakt hem voor velen interessant. Is het niet als woonhuis voor een jong stel, dan is het wel als zorgwoning. Of tuinkantoor, praktijkruimte of muziekstudio. Het kan allemaal.

Ochtend koffie op het terras

Een leuke meerwaarde van dit huis is het terras met de pergola. Bereikbaar vanuit elke ruimte.

De pergola wordt geleverd zonder doek. Die kun je eenvoudig zelf aanbrengen of je laat hem begroeien met een weelderige klimplant. Dat filtert het zonlicht in de zomer. Zo creëer je een meer intieme zitgelegenheid.

Afmeting

De woning is ruim 13m lang, 3,37 m breed en 3,3m hoog.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

45 m2
m2
2
24 m2
13,24 x 3,37 m x 3,3 m m
m
dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant