model Amsterdam.

Stijlvolle houten mini villa

Een streepje voor

Wat een creatieve en natuurlijke wandafwerking al niet kan doen met een basis woning! Door de buitenzijde af te werken met verticale houten latten en door er een veranda aan te zetten wordt dit basismodel naar een hoger plan getild.

Nederlandse kwaliteit voor een Oost-Europese prijs.

Made in Poland

Ticab House, gestart in 2008 met het bouwen van huizen, is een ervaren producent van modulewoningen met een grote productiecapaciteit en een breed assortiment. Doordat de keuze voor wat betreft de indeling beperkt is, zijn de levertijden veel korter ten opzichte van die bij vele andere fabrikanten.

Een andere kleur of wandafwerking is altijd mogelijk, maar het verplaatsen van wanden en deuren of grotere ramen is nauwelijks een optie. Bij Ticab willen ze echt meters maken om concurrerend te blijven. Van opdracht tot levering in ongeveer 12 weken is haalbaar, uiteraard afhankelijk van de werkvoorraad.

In woonhuis kwaliteit of als recreatiewoning

De wand-, vloer- en dakdelen zijn geïsoleerd met minerale wol en opgebouwd uit vochtbestendig Berken-Multiplex, waterkerende folieën en thermisch verduurzaamd hout. Bij Wonen in Hout leveren we standaard woonhuis kwaliteit, dus dat is voor ons het uitgangspunt kwa materialen en diktes. Dunner kan ook, maar voor het beetje minder dat dat kost raden we het altijd af. Isoleren is namelijk twee kanten op.

Helemaal compleet

Dubbele beglazing met UV-folie in aluminium kozijnen, een vloer voorzien van laminaat, een betegelde badkamer met douche, toilet en een 80 liter boiler en ook nog een aan- en afvoer voor de wasmachine. Een compleet huis in no-time.

 

Misstaat nergens

Zo klein als de huizen in de binnenstad van Amsterdam zijn, zo efficient en compact is dit model Amsterdam.

Deze compacte villa past naadloos in iedere omgeving en is leverbaar met een plat of een puntdak. Of je hem nu in de achtertuin plaatst als zorgwoning of in een bos of op het strand, de Amsterdam past bij iedereen.

Verticale duurzaamheid

In tegenstelling tot de rommeligheid van de grote stad, is dit model Amsterdam strak en efficiënt vormgegeven. Duurzaam en comfortabel zonder dat je het idee hebt dat je heel compact woont. Het houten frame is geconditioneerd gedroogd en daarna volledig geïmpregneerd.

PLaatsing houten huis Ticab model Amsterdam

Eén module

Onze Amsterdam past in zijn geheel op één vrachtwagen. Volledig gemaakt in de beschermde en efficiënte omgeving van de fabriek. Dat is een van de redenen dat Ticab zo snel kan leveren; een efficiënt productieproces, veel voorraad en geen last van weersomstandigheden.

Na voltooiing van jouw nieuwe thuis gaat de module op transport van Polen naar jouw kavel en dat is een ritje van ongeveer 4 dagen. Daar zet een bouwkraan jouw huis in een halve dag op de juiste plek.

Daarna hoeft jouw huis alleen nog te worden aangesloten op de nutsvoorzieningen en dat regel je zelf. De keuken en de wastafel verzorg je ook zelf. Zo behoud je alle vrijheid in soorten, vormen, maten en prijzen. De elektrische verwarming zit er wel al in net zoals de deuren, de bedrading, de stopcontacten en een buitenlamp.

Afmeting:

10,29 m x 3,4 m x 3,3 m (lengte x breedte x hoogte)

Bouwoppervlak: 35 m²

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

35 m2
34 m2
2
0 m2
10,29 x 3,40 x 3,30 m
3 m
100 dagen

 
 

Als fundering kan in veel gevallen worden volstaan met betontegels of poeren.

 

Misschien vind je dit ook interessant