Londen.

Een kast van een huis

Familiehuis pur sang

Een gezin met 3 of meer kinderen. Die wil je het liefst allemaal een eigen kamer geven. En als het even kan een eigen badkamer. Dan heb je als ouders ook een beetje privacy bij het ochtendritueel.

In gebouw Londen kan dat allemaal. Deze royale woning van144 m2 (BVO) heeft 2 etages en telt 6 slaapkamers en 2 badkamers.

Model London 4 One Big Happy Family

De entree van dit familiehuis zit aan de zijkant van de woning. Kom je door de voordeur dan stap je via de royale entree het huis binnen. Vanuit de hal kun je de trap op naar boven of de gang door naar de open woonkeuken. Deze grenst aan een grote en lichte woonkamer.

Er is op de begane grond een volledige badkamer met douchecabine, wastafel en toilet en ruimte voor een was- droogcombinatie. Onder de trap is eventueel ruimte om een extra gastentoilet te creëren.

Beneden slapen kan ook

Op de benedenverdieping is een grote kamer die als slaapkamer dienst kan doen, of zoals ze in Polen zeggen; de schoonmoederkamer. Wij zien meer in de handige oplossing als speelkamer voor de kinderen.

Boven

Op de verdieping kom je op een gang waarop de toegangsdeuren van 4 grote en 1 kleine slaapkamer uitkomen. De 2e badkamer met bad, wastafel en toilet vind je hier ook.

Buitenzijde

De buitenkant is volledig afgewerkt in geïmpregneerd Vurenhout en kan in diverse kleuren worden opgeleverd. Optioneel kan een totaal onderhoudsvrije Trespa-beplating als gevelbekleding worden gemonteerd, leverbaar in diverse kleuren.

Omvang

Het bouwoppervlakte van dit uit 4 modules bestaande kasteel is 85 m2 . De binnenmaten zijn 12,20 x 6,25 x 5,50 meter zijnde lengte x breedte x hoogte. Uiteraard voldoet alles aan de Nederlandse isolatie- en bouwnormeringen.

 

Compleet en inclusief:

> Badkamer met douchebak, toilet, wastafel
> Mechanische ventilatie box
> Wasmachine aansluiting met afvoer
> Elektrische boiler 80 liter
> Kunststof kozijnen met 2-voudig glas
> Laminaat vloerbekleding met plinten
> Binnenwanden bekleed met Vurenhout
> Binnendeuren en trap
> Elektrische installatie met wandcontactdozen en lichtpunten
> Stopcontacten voor infra rood verwarmingspanelen
> Regengoten en afvoerbuizen voor hemelwater
> Hang- en sluitwerk

Exclusief

> Fundering
> Meterkast
> Verwarmingsinstallatie
> Bouwrijp maken
> Aansluiten op de nutsvoorzieningen
> Steigers
> Bouwplaats voorzieningen (zoals vuilafvoer, Dixie, bouwhekken, verlichting, rijplaten, e.d.)

Spoedzoekers en vluchtelingen

Gebouw Londen zoals hier afgebeeld is ook een ideale woonoplossing voor het onderbrengen van arbeidsmigranten en/of vluchtelingen. De vele slaapkamers en een gemeenschappelijke keuken annex woonruimte met 2 badkamers en 3 toiletten is een gedegen oplossing gebleken. In diverse opstellingen in Polen hebben we 2 gebouwen -kop aan staart- gemonteerd met 2 eigen opgangen, waarmee per gebouw, 12 Oekraïense gezinnen onderdak hebben gevonden. De huizen werden binnen 12 weken na opdracht volledig gemeubileerd opgeleverd, waarbij 1 van de grote beneden slaapkamers is ingezet als speelruimte voor de kleintjes.

Herinrichting

Wanneer straks de Oekraïense gezinnen weer huiswaarts keren, worden de 8 modules weer losgekoppeld en als 2 afzonderlijke woonhuizen van ieder 4 modules weer ingezet voor bewoning. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wensen en eisen van gemeentes om tijdelijke noodopvang mogelijk te maken.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

85 m2
144 m2
6
10 m2
12.50 x 6.80 x 6.80 m
5.10 m
96 dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant