Talsi 40m².

Een prefab houtskeletbouw bouwpakket

Deze compacte woning met een netto woonoppervlak van zo’n 40 m² wordt als Prefab Houtskeletbouw Bouwkit geleverd.

Dit betekent dat u zelf de handen uit de mouwen zult moeten steken of dit door een aannemer moet laten doen.

Wij leveren het huis in grote pasklare gedeeltes met plaatsings-handleiding. De grote panelen zijn met grote precisie in de fabriek aangemaakt en waar mogelijk al voorzien van ramen en deuren met 3-voudige beglazing. De prefab delen worden genummerd, ingeladen en in z’n geheel naar de bouwlocatie vervoerd.

Op de bouwplaats moeten deze grote wanden, vloer-en dakdelen met behulp van een bouwkraan op z’n plek worden getakeld. Vervolgens moeten de delen van de woning volgens de handleiding met elkaar verbonden worden.

Wanneer dit is gedaan, staat het huis. De buitenzijde is afgewerkt en voorzien van ramen en deuren, de dakplaten (inclusief Ruuki Classic dakbedekking) zitten erop. Maar dan begint het eigenlijk pas. Het grootste deel van de werkzaamheden moet plaatsvinden aan de binnenzijde van de woning. Maar het huis is dan al wind-en waterdicht, dus u heeft geen last meer van slechte weersomstandigheden.

Aan de buitenzijde moet alleen de hemelwaterafvoer nog worden aangelegd. De materialen hiervoor zitten niet in het bouwpakket. Deze dient u zelf aan te schaffen.

De binnenzijde moet nog helemaal afgebouwd worden. De dragende muren en de binnenmuren zijn in dit stadium nog halfopen zodat u het leidingwerk en het elektra aan kunt leggen. Maar er is meer werk te doen.

Er moet nog een warm-waterinstallatie evenals een verwarmingsinstallatie worden aangelegd en geïnstalleerd. En ook de keuken, badkamer en toilet moeten er nog in. De materialen voor de binnen afwerking  worden NIET meegeleverd. Ook moet u zelf zorgdragen voor de aanschaf en plaatsing van binnendeuren en trappen.

Note:

Dit is de prijs voor het casco bouwpakket met open wanden, incl. BTW en transport. 

Download onze brochure van de Talsi 40m²
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

65 m2
40 m2
2
11 m2
8,2 x x7,8 x 4,96 m
2,5 m
dagen

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant