Steel Loft Home.

Een Tiny topper

Verrassend Loft Home

De Steel Loft is een compacte, luxe woning die je zal verbazen met zijn functionaliteit. Deze stevige loft biedt alle gemakken die je nodig hebt: een volwaardige keuken, een gezellige slaapplaats op de vide, en een slimme trap met handige opbergruimte. Overal in het huis heeft JAK Modules slimme opbergruimtes gecreëerd, zodat het opbergen van je spullen een eitje wordt.

Maar dat is nog niet alles wat dit huis zo praktisch maakt. Ontdek het grote raam in de keuken, dat naar boven toe te openen is. Als je het tafelblad aan de buitenzijde van de keuken omhoog klapt, transformeert het tot een handige buiten eetbar.

Het is de perfecte plek om vanuit de keuken je spullen aan te reiken of gewoon te genieten van een heerlijke maaltijd in de frisse buitenlucht. Een verrassend detail dat het leven in de Steel Loft nóg leuker maakt!

Nog een boven ruimte

Niet alleen is er boven de badkamer en een deel van de keuken extra ruimte, maar ook boven de zithoek bevindt zich nog een ruimte die via een ladder bereikbaar is. Deze ruimte in het woongedeelte kan dienen als handige bergruimte of als extra slaapplaats.

Duurzaam het hele jaar door

De Steel Loft Home is geschikt om het hele jaar door te bewonen. De woning wordt volledig turnkey geleverd door de gerenommeerde fabrikant, Jak Modules. Met een breed scala aan mogelijkheden kunt u zelf bepalen hoe uw huis eruit komt te zien, gebaseerd op hun uitgebreide catalogi.

Stevig Staal

De constructie van deze compacte maar innovatieve woning is geavanceerd en gemaakt met gesloten sectie staaltechnologie. Hierdoor is de stabiliteit van de constructie gegarandeerd. Bovendien geniet u van een zeer hoge isolatiewaarde, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen voor verwarming en koeling.

De keuken is vervaardigd van hoogwaardige materialen, inclusief BOSCH witgoed. In de badkamer wordt gebruik gemaakt van natuurstenen tegels van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met GROHE armaturen en Villeroy-Boch keramiek.

 

 

Comfortabel & economisch

Voor jouw ultieme comfort en gemak zorgt JAK Modules voor verwarming via uiterst efficiënte airconditioning units met een krachtige warmtepompfunctie van 3,5 KW. Deze units werken zelfs effectief bij temperaturen tot -25 graden Celsius, waardoor je het hele jaar door van een aangename temperatuur kunt genieten.

Om een economische oplossing te bieden voor je verwarmingsbehoeften, zijn  externe radiatoren geïnstalleerd. Maar dat is niet alles!

Voor een nog luxueuzer gevoel kunnen we infrarood verwarmingspanelen of vloerverwarming installeren in de kamers, zodat je altijd verzekerd bent van een warm en behaaglijk verblijf, ongeacht het seizoen.

Jouw comfort staat op de eerste plaats!

Ontvang Snel de Sleutel

Bij JAK Modules hoef je niet lang te wachten op jouw nieuwe huis. Zodra je de vergunning hebt, kun je de Steel Loft bestellen en wanneer het binnen het productieschema past, kun je al binnen 8 weken van jouw nieuwe thuis genieten.

JAK Modules zorgt voor de levering, volledig turnkey. Sluit hem simpelweg aan op de nutsvoorzieningen en je bent klaar om jouw woning te betrekken. Eenvoudiger wordt het niet!

Gegevens in ‘t kort

  • > Afmeting: 8 m x 4,7 m
  • > Bouwoppervlakte: 23,6 m²
  • > Bruikbaar oppervlakte begane grond: 28,4 m²
  • > Dakhelling: 20 graden
  • > Turnkey oplevering

Bekijk onderstaande brochures!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

m2
m2

m2
m
m
dagen

 
 

De woning kan geplaatst worden op 24 x 38 x 12 betonblokken of op een 20 cm dik plaat van gewapend beton.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant