NC 37 MINT.

Een frisse kijk op Tiny Living

Een stijlvolle samenwerking

De naam mint komt niet uit de lucht vallen. NordCabin heeft voor dit innovatieve Tiny House onlangs samengewerkt met het Letse designhuis MINT. Ze hebben producten gecreëerd die naadloos integreren in de NordCabin 37 MINT.

Het designhuis MINT staat bekend om zijn hoge functionaliteit, uitstekende kwaliteit, strakke ontwerpen en ongelooflijk lichte lijnen.

Het mintgroene metalen dak benadrukt de samenwerking en geeft het geheel de jeugdige, frisse look.

Perfecte balans tussen minimalisme en comfort

De NC 37 MINT is het charmante zusje van de NC 37. Ze blinkt uit in innovatief design binnen het badkamer-keuken segment.

Deze ruimtes zijn ontworpen met functionaliteit als uitgangspunt, met de nadruk op maximale opbergruimte. De indeling is uiterst praktisch en er is zelfs een entresol. Perfect voor het opslaan van spullen die je minder vaak nodig hebt en groot genoeg om af en toe als logeerplek te dienen.

 

 

Volledig uitgerust

Deze NordCabin biedt 36,6 m² aan binnenruimte en 43,6 m² buitenruimte. Hij wordt sleutel op de deur geleverd. Inclusief een volledig uitgeruste badkamer en een op maat gemaakte designkeuken.

De doordachte en elegante meubels van MINT zorgen voor een warme en rustgevende leefruimte, waarmee compact wonen een verfrissende nieuwe dimensie krijgt.

Het beursmodel van de keuken-badkamer unit.

Kant-en-klaar gemak

De NordCabin 37 MINT installeren is een fluitje van een cent. Jouw ultra chique Tiny Home wordt volledig klaar voor gebruik afgeleverd, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe leefruimte.

Bekijk de brochure

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

46 m2
38 m2
1
m2
11,56 m x 3,98 m x 3,71 m
m
dagen

 
 

Op zandgrond kan met een paar Stelcon platen worden volstaan. Op klei of veen of een andere grondsoort kan het maken van een heipalen fundering nodig zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant