MTB Six Plus.

Premium klasse modulaire woning

De 6 met garage

De SIX PLUS MTB is een uitbreiding van de basisversie met een garage met een automatische garagedeur van Hörmann.

Als we de woonkamer verlaten via de balkondeur, bevinden we ons in de vestibule, van waaruit we ook via de balkondeur naar buiten kunnen gaan of naar de garage kunnen gaan. Het hele gebied is een extra 35 m2.

Woonkamer

Het hart van het huis is een ruime woonkamer, met een kitchenette en een vestibule. Het model is uitgerust met een toegangsdeur, anti-inbraak, ergonomisch 90 cm breed. Ze zorgen voor comfortabel gebruik. Gemaakt van hoogwaardig materiaal. Ze zijn zwaar en stil. Grote, bijna de hele muur balkon ramen (PVC 3-laags glas) wekken grote bewondering in onze modellen.

Verdieping

Er is ruimte voor drie kamers op de eerste verdieping van het huis. Twee slaapkamers en een badkamer. De kleinere slaapkamer en badkamer worden verlicht door twee dakramen van 68 cm x 118 cm, die voldoende zonlicht binnenlaten.

zxVXDVxvzxv

De hoogte op de nok is maar liefst 5,50 m, waardoor we de optimale hoogte van 250 cm op de begane grond verkrijgen. Het zorgt voor comfortabel gebruik van het huis, het is perfect en niet overweldigend.

een comfortabele badkamer, verlicht door een raam van 117 cm hoog x 60 cm breed.
Het is triple-pane, PVC, met de mogelijkheid van openen en kantelen. De kleur van de gevel is antraciet aan de buitenkant en wit aan de binnenkant

 

 

 

Wat is een flatpack?

Als u besluit om een FLAT PACK model te kopen, bespaart u zeker op de kosten. De aankoop zal goedkoper zijn en de montage zal gratis zijn! Tenminste, als je zin hebt in een beetje diy-tijd.

KIT HOUSE van MTB Modules is een revolutie in de bouwmarkt. Wij zijn een wereldwijde leverancier van huizen die worden geassembleerd met behulp van montage-instructies. Het is ook een revolutie in termen van kosten en bouwtijd. Kent u een andere technologie waarmee u in minder dan een week een echt en duurzaam huis kunt bouwen?

Algemene informatie

 
  • Het huis binnenin is onafgewerkt, tot zijn eigen afwerking en opstelling.
  • Elementen zoals de funderingsplaat en elektrohydraulische installaties zijn niet in de bestelling opgenomen. Het zijn optionele extra’s.

Wat koop je precies?

Een set van het MTB SIX PLUS-huis voor zelfmontage, samen met een gedetailleerde, multimediale bouwhandleiding.

De basisvolgorde bevat alle elementen waarmee u het huis precies kunt samenstellen zoals in de onderstaande video wordt getoond.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

123 m2
m2

m2
11,26 m x 10 m x 5,5 m
2,5 m
60 dagen

 
 

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant