MTB Marina.

Jachthaven module

Een huisje aan het water

MTB Marina is een modern modulair huis van topkwaliteit. De strakke vormgeving met Scandinavische uitstraling laat je optimaal genieten van een luxe verblijf in de natuur.

Een huisje aan het water zorgt voor een bijzondere ervaring. Geniet van de watervogels en kom tot rust door het geluid van kabbelend water. Neem een verkoelende duik in het water of gooi je vishengel uit.

Een huisje aan of op het water laat je de natuur veel directer beleven.

Het hele jaar door

De MTB Marina is een huis van woonkwaliteit. Dat betekent dat je er het hele jaar door comfortabel kunt verblijven.

Ondanks het geringe oppervlak van slechts 35 m², heb je door de hoogte van 2,5m en de kwaliteit van de bouw, niet het gevoel in een vakantiehuisje te verblijven. De Marina biedt het comfort van eerste klas hotelkamer.

Dankzij de slimme indeling is er plaats voor een comfortabele badkamer, een ruime woonkamer, een kitchenette en vestibule en een gezellige slaapkamer verlicht door een groot raam van 120×231 cm.

 

 

Een degelijk onderkomen aan het water!

Wat koop je?

Je koopt een prefab module van 8,24 x 4,2 m welke je naar eigen wens kunt indelen en afwerken. De muren zijn schilder klaar, de ramen van driedubbel glas zitten er in en de inbraak werende voordeur voorkomt ongewenst bezoek.

Zelf leg je een afdekvloer en plaats je een keuken. Het sanitair en de elektrische installatie worden in overleg met MTB modules geplaatst.

Even rondkijken in de woning?

Door op de onderstaande afbeelding te klikken kun je virtueel door de woning lopen.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

34.6 m2
m2

m2
m
m
dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant