Monaco.

Vorstelijk compact

Prefab module

Stel je toch eens voor. Je bestelt zo’n leuke ecologische prefab woning en je hebt hem in iets meer dan een maand in huis! Nou ja, in huis… in je achtertuin of op je kavel. Wanneer jij zorgt dat de fundering gereed is wanneer je woning aankomt, dan duurt de installatie slechts één dag.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Ticab House is in staat om je razendsnel een woning te bezorgen. Van binnen en van buiten aangekleed en afgewerkt zoals jij dat wilt.

Goed toch?

Een Ticab Huis

Ticab House maakt je nieuwe woning onder gecontroleerde omstandigheden. Hierdoor is de kwaliteit van de bouwelementen gewaarborgd. Gedurende alle weersomstandigheden en in elk seizoen.

Uiteraard is het huis zeer energiezuinig, maar wordt de woning ook milieuvriendelijk geproduceerd. Met zo min mogelijk afval.

 

Hout met ervaring

Ticab is in 2008 begonnen met het bouwen van modulaire woningen. De vaardigheid en training hebben zij opgedaan in de VS en Noorwegen. Landen waar het bouwen van prefab houtskeletbouw woningen heel gewoon is.

En ze timmeren lekker aan de weg. In de afgelopen 2 jaar hebben ze meer dan 150 huizen gebouwd. Van vakantiehuisjes tot grote kantoren.

Je huis mee op reis

De modulaire gebouwen van Ticab kunnen als dat nodig is verplaatst worden. Ook als de woning uit meerdere modules bestaat. Het gebouw kan dan gedemonteerd worden en ergens anders weer in elkaar gezet.

Dat is bouwen én wonen anno 2023!

Een gastvrij huis van hout

Hout heeft diverse eigenschappen die gunstig zijn voor je fysieke en mentale gezondheid.  Naast de vaak lagere bouwkosten, de lagere funderingskosten en de snelheid van bouwen, is wonen in een houten huis kortweg comfortabel.

Waarschijnlijk is het de beste manier om te ontspannen en te genieten van een gelukkig en gezond leven.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

42 m2
35 m2
2
m2
3,4 x 12,35 x 3,3m m
2,72 en 2,35 m m
30 dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant