Module Small.

Voor een kleinere footprint

Compact huis

De Small module. Een huis van 32 m². Omdat je in elke levensfase andere behoeftes hebt. De comfortabele woonplek die 1-persoonshuishoudens zoeken. Voor jonge singles, voor downsizers, voor net afgestudeerden of thuiswerkers. Omdat je simpelweg een lagere hypotheek wilt of een kleinere footprint. Wat de reden ook is, deze duurzame vrijstaande woonmodule kan ingezet worden zoals jij wenst.

Ingezet en ingedeeld

En niet alleen ingezet, maar ook ingedeeld naar jouw wensen. Misschien wil je de slaapkamer kleiner zodat je een wat ruimere woonkamer hebt. Of een grotere badkamer zodat je ruimte hebt voor een wasmachine. Kan allemaal.

Ook de afwerking van het huis is aan jou. De kleuren, de materialen die kies jij. Net wat je mooi vindt. Pergola eraan of een veranda rondom. Kan.

Plat dak of zadeldak. Geen punt.

Maximale breedte 4,5 m

De modules van Modulos zijn leverbaar in diverse afmetingen. Als we het over de Small hebben, dan hebben we het over een module van 8m x 4 m. Maar iets smaller of iets breder kan ook. De breedte kan tot maximaal 4.5 m gaan. Meerdere modules koppelen kan uiteraard ook.

 

Flexibel wonen

De flexibiliteit zit hem niet alleen in de keuzemogelijkheden die je als koper hebt, maar ook in de uitbreidbaarheid en de verplaatsbaarheid. Je neemt je huis zo mee naar een andere locatie, of je breidt hem uit met een of meerdere modules. Erop of ernaast. Zo groeit je huis mee met je leven.

En zo kan het ook!

Een duurzaam bijgebouw

Wanneer je kiest voor de Module Small, dan krijg je een compacte, duurzame en comfortabele woonmodule. Volledig geproduceerd in de fabriek en na aankomst in Nederland, binnen enkele uren geïnstalleerd op de plaats van bestemming.

Ook voor weekdagen

Een ecologisch verantwoord bijgebouw dat uitstekend kan dienen als Tiny House maar even goed als luxe kantoor aan huis, recreatiewoning, atelier, zorgwoning of zelfs als bed en breakfast.

Bekijk onderstaande brochure!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

32 m2
25 m2
1
24 m2
8m x 4 m x 3 m
2,6 m
dagen

 
 

De woningen van Modulos behoeven in principe geen ingewikkelde of kostbare fundering omdat zij constructief zelfdragend zijn. Zij kunnen eventueel eenvoudig op poeren op een vlakke ondergrond worden geplaats of indien een meer permanente fundatie is gewenst kan dit op schroefpalen of grondschroeven. Ook een ringfundering kan dan een optie zijn.

 

Misschien vind je dit ook interessant