Module Micro.

Voor wie het kleine eert

Voor elk wat wils

De Modulos Micro is precies wat je zoekt. Je start er je massagepraktijk, je muziekruimte of man cave. Net wat jij wilt.

De Micro is veelzijdig en past zich aan jouw wensen aan. Aan jouw indeling of smaak. Jij bepaalt wat voor dak er op komt, de buitenkant afwerking en de hoeveelheid, de maat en de plaats van de ramen.

Juist omdat iedereen anders is en andere behoeftes heeft.

Jij denkt misschien meteen aan de realisatie van een prive-bioscoop in de tuin terwijl de ander het helemaal voor zich ziet om een atelier in de Micro te beginnen. Een verschil van dag en nacht voor wat betreft de hoeveelheid licht die je in de woning wilt.

 

De micro als vakantiehuis

Net iets groter dan 24 m² is deze Micro module. Dat is net genoeg om een vakantiehuisje voor 1 of 2 personen van te maken. Met een keuken en een douche. In onderstaande indeling hebben we gekozen voor een slaapbank in de woonkamer zodat je overdag maximaal van de leefruimte kunt genieten.

2-persoonsgeluk

Of je kiest voor een 2-persoonsbed. Het past erin. Het is maar net waar jij de Micro voor wilt gebruiken. Wij willen alleen laten zien dat het voldoende ruimte is om in te slapen, te koken en te douchen.

De micro als thuiskantoor

Comfortabel werken in de tuin. Zonder afleiding werken in jouw eigen tuinkantoor en zelfs niet naar binnen hoeven voor de lunch of een kop koffie. Klinkt goed, toch?

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

24.5 m2
18 m2
1
14 m2
7 m x 3,5 m x 3,3m m
m
dagen

 
 

De woningen van Modulos behoeven in principe geen ingewikkelde of kostbare fundering omdat zij constructief zelfdragend zijn. Zij kunnen eventueel eenvoudig op poeren op een vlakke ondergrond worden geplaats of indien een meer permanente fundatie is gewenst kan dit op schroefpalen of grondschroeven. Ook een ringfundering kan dan een optie zijn.

 

Misschien vind je dit ook interessant