Module 366.

Royaal leuk

De perfecte match

Met dit modulaire houten huis krijg je een prachtig en energiezuinig huis dat precies is afgestemd op jouw behoeften en stijl.

De drie eenheden van 6x6 m worden met 3 vrachtwagens naar jouw tuin gebracht. Daar wordt het zestal eenheden in enkele weken tijd tot deze luxe woning gevormd.

De woning biedt je een netto vloeroppervlakte van ongeveer 100 m². De speelse indeling met maar liefst 4 slaapkamers, maakt het een veelzijdige woning die zowel geschikt is voor gezinnen met drie kinderen als voor bedrijven die vanuit huis werken.

Speelse indeling

Dit huis biedt een comfortabel en stijlvol onderkomen. Het heeft naast het viertal kamers een volledig uitgeruste open keuken, een functionele badkamer en een apart toilet. De grote ramen in de woning laten veel licht binnen en maken de interne ruimte verbonden met de omgeving, terwijl er toch voldoende privacy is.

 

Alleen maar Plussen

De korte lever- en plaatsingstijd zijn een grote plus voor dit duurzame en kosteneffectieve huis. Maar dat niet alleen.

Ook de grote keuzevrijheid aan indeling, afwerking en kleuropties om het perfecte huis voor jou, je gezin of jouw situatie te creëren is van grote meerwaarde.

Royaal terras

Het grote terras van zo’n 60m² creëert een perfecte buitenruimte. Het is de ideale plek om te ontspannen na een drukke dag of om te barbecueën met vrienden. Vanuit de woonkamer betreed je het terras via grote openslaande deuren.

De grote hoeveelheid glas in de woonkamer laat lekker veel licht binnenkomen en geeft de kamer een warm en uitnodigend gevoel.

Bekijk onderstaande brochure!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

107 m2
100 m2
4
60 m2
15,37 x 10.10 x 11,8 m m
2,6 m
dagen

 
 

De woningen van Modulos behoeven in principe geen ingewikkelde of kostbare fundering omdat zij constructief zelfdragend zijn. Zij kunnen eventueel eenvoudig op poeren op een vlakke ondergrond worden geplaats of indien een meer permanente fundatie is gewenst kan dit op schroefpalen of grondschroeven. Ook een ringfundering kan dan een optie zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant