Large Estate.

Modern woongenot

Groots in ruimte en comfort

De Large Estate van Jak Modules is een modern houten huis met een unieke mix van traditionele en moderne elementen. Dit duurzame en energiezuinige huis, met een bruikbaar woonoppervlakte van 126,37 m², is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en stijlvolle woning.

De traditionele vorm van het huis heeft een moderne uitstraling gekregen door het gedeeltelijk doorlopende metalen dak. De gestucte wanden met blank houten accenten en de zwarte kozijnen versterken dit beeld. Uiteraard kunnen de indeling, afwerking en kleurgebruik aangepast worden aan jouw wensen.

 

Een Large Estate in aanbouw

 

 

Indeling

Op de begane grond bevindt zich een ruime open woonkamer, het entree, een slaapkamer met eigen badkamer en een separaat toilet.

Op de verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers, waarvan een met inloopkast. Ook de tweede badkamer bevindt zich op de etage. Dankzij de dakramen komt er extra licht de woning binnen terwijl ze tevens een fraai accent vormen in het zwarte metalen dak.

Hedendaags woongenot

Dit moderne houten huis is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van traditioneel en modern, duurzaam en energiezuinig.

Gegevens in ‘t kort

  • > Afmeting: 11,35 m x 8 m x 7,56 m
  • > Bouwoppervlakte: 90,8 m²
  • > Bruikbare oppervlakte: 126 m²
  • > oplevering Casco of Casco Plus

Bekijk onderstaande brochures!!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

90.8 m2
126 m2
4
m2
11,35 m x 8 m x 7,56 m
m
dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant