KODA Loft Extended.

Een sexy huis in de achtertuin

KODA Loft extended

De KODA Loft Extended is met haar 33 m² een verlengde versie van de Koda Loft. Dit langere model heeft naast de slaapvide ook een aparte slaapkamer op de begane grond.

Handig voor startende gezinnen of als kangoeroe huis waarbij 2 van de kinderen hun eigen stulpje hebben op armslengte. Uiteraard kan de slaapkamer of de vide ook als studeer of werkplek worden ingericht.

De handige luxe keuken en de badkamer maken dit Tiny House tot een zeer comfortabele en aangename duurzame woning. Je kan de basisversie van de KODA medio augustus bij ons in Soest bezichtigen.

KODA Loft Extended

Vanaf € 121.968
inclusief BTW

Uitvoering en specificaties

Voor wat betreft de grote raampartijen en de technische details als ramen in de slaapkamer e.d. is deze uitvoering van de KODA gelijk aan de beschrijving van de basisvariant KODA Loft. 

Eigen terras aan de voorzijde

Elke KODA Loft is aan de voorzijde standaard voorzien van een eigen terrasje. Dat geldt ook de verlengde versie, de KODA Extended.  

 

Een verplaatsbaar huis

De huizen van KODA zijn ontwikkeld als compleet verplaatsbare module. Dat impliceert dat je je huis mee kunt nemen wanneer je gaat verhuizen. Daarmee is het beslist geen ‘vakantiehuisje‘, integendeel. Het is een volwaardige compacte woning die bij wijze van spreken in de achtertuin kan worden gezet en daar kan dienen als bijgebouw.

Smaken verschillen

Op deze foto’s is de buitenzijde bekleed met blank gegalvaniseerd gepolijst staal. Als dat niet jouw smaak is of als het niet in de omgeving past, is de KODA eveneens leverbaar met een bekleding van zwarte felsplaten (Ruuki Classic) of Multiplex houtplaten. Er kan ook een versie geleverd worden met horizontale of verticale latten die in een natuurlijke kleur zijn gelakt. 

Ook aan de achterzijde lekker op je terrasje zitten? Dat kan!

De KODA Extended heeft standaard een raam in de achterwand van de slaapkamer. Het is echter mogelijk om de Extended met achterdeur en extra terrasje te krijgen. Dan loop je zo vanuit je slaapkamer het terras op. Lekker koffiedrinken in het ochtend zonnetje of juist de schaduw opzoeken als het je aan de voorzijde te warm wordt.

Download de catalogus van KODA LOFT EXTENDED
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

50.8 m2
45.8 m2
2
1 m2
12,1 x 3,93 x 3,98 m
3,3 m
180 dagen

 
 

Een fundering is niet noodzakelijk. De KODA is in principe een niet grond gebonden object dat simpelweg op een vlakke ondergrond kan worden geplaatst. Een fundering is daarom voor technische redenen niet noodzakelijk. Om redenen van bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek is het natuurlijk altijd mogelijk de KODA alsnog op een fundering te plaatsen. De meeste hypotheek verstrekkers willen een object -aard en nagelvast- gecontracteerd hebben. Een rioolaansluiting en een vaste stroomaansluiting zijn dan vaak voldoende. Informeer bij de hypotheekverstrekker naar de voorwaarden.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant