KODA Loft.

Naar een briljant idee van Hoofdarchitect Ülar Mark en Interieur Architect Angela Orgusaar.

De lichtgewicht versie van KODA Concrete

De KODA Loft heette oorspronkelijk KODA Light en is zoals de naam al suggereert, een stuk lichter in gewicht dan de oorspronkelijke KODA van beton. De KODA Loft weegt nog maar de helft van de KODA Concrete. Hierdoor kunnen de Loft versies ook gemakkelijker op lastig bereikbare plekken geplaatst worden. Ook het vervoer naar verre wereldwijde bestemmingen is hiermee vereenvoudigd.

Een design topper!

Ondanks de geringe afmeting van de KODA Loft zorgen de grote lichtinval, het hoge plafond, de slaapvide en de luxe afwerking voor een ruimtelijk gevoel en een aangenaam binnenklimaat. In de woning heb je absoluut niet het gevoel dat je eigenlijk maar 32 m² grondoppervlak beslaat.

Tezamen met de slaapvide heb je de beschikking over over ruim 26 m² netto woonoppervlak. Een uitgekiende indeling maken deze luxe module tot een comfortabel en ruim appartement.

De KODA Loft is een kwalitatief hoogstandje dat met recht al diverse design prijzen in de wacht heeft gesleept. Je kunt de KODA live bewonderen in Ouddorp, Zeeland.

Klepperstee Special

Op vakantiepark de Klepperstee in Ouddorp staat de KODA Loft als demonstratie woning. Op afspraak kan je die daar met eigen ogen bewonderen. Vanwege de natuurlijke en groene omgeving wordt de KODA op de Klepperstee alleen geleverd met een fraaie houten gevelbekleding.

Deze compleet ingerichte KODA bieden wij inclusief kavel, plaatsing, fundering en installatiekosten aan voor een all-in prijs van € 113.550 inclusief BTW. Je kunt er direct in verblijven. Met de Klepperstee reken je maandelijks de huur van de grond af. (prijswijzigingen voorbehouden)

 

De KODA Loft is een compacte energiezuinige woonunit.

Dit met grote zorg ontwikkelde Tiny House is luxe en bovenal zeer praktisch ingedeeld. Het compacte huis wordt in zijn geheel in de fabriek gemaakt en kant-en klaar naar jouw kavel gebracht en op zijn plaats gezet. De fundering kan, afhankelijk van de ondergrond, bestaan uit een paar simpele betontegels.

Ter plaatse wordt de KODA Loft binnen enkele uren geïnstalleerd. En als je ooit gaat verhuizen, neem je je hele huis mee met de inhoud er nog in.

Bekijk onderstaande brochures!

Bezoek onze webpagina over KODASEMA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

29 m2
26 m2
1
4 m2
7,22 x 3,93 x 3,98 m
3,30 m
90 dagen

 
 

De KODA is in principe een niet ‘grondgebonden’ object dat simpelweg op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. De constructie van de KODA is hier op bedacht. Een vlakke ondergrond met op de aangewezen ondersteuningspunten 2 grote tegels met daarop een waterkering of rubber tegel is voldoende om ventilatie onder de KODA te houden. Op vochtige gronden is het raadzaam een schelpen bed onder de KODA aan te brengen.
De KODA heeft op zich geen fundering nodig, maar de ondergrond kan een fundering toch noodzakelijk maken of het kan zijn dat de gemeente en de hypotheek verstrekker bepaalde voorwaarden aan de fundering stellen.
De meeste hypotheek verstrekkers willen een object -aard en nagelvast- gecontracteerd hebben. Een rioolaansluiting en een vaste stroomaansluiting zijn dan vaak voldoende. Informeer bij de hypotheekverstrekker en de betreffende gemeente naar de voorwaarden.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant