Koda Compact Extended.

De lage KODA met een aparte slaapkamer

Fijn dat KODA naast de KODA Loft COMPACT ook een verlengde (extended) versie heeft ontworpen! Dit maakt deze KODA nog breder inzetbaar.

Door de aparte woonkamer is het een volwaardige vrijstaande woning geworden. Niet heel erg groot, maar met een woonoppervlakte van zo’n 36 m2 uitstekend geschikt voor diverse doelgroepen; starters op de woningmarkt bijvoorbeeld.

Of voor mensen die kleiner, gelijkvloers (en duurzaam) willen wonen, maar niet aan comfort willen inleveren. Deze duurzame en luxueuze leefruimte met zijn minimalistische karakter is ook heel goed inzetbaar als seniorenwoning, zorgwoning of bijvoorbeeld als kantoorruimte.

 

Kant & Klaar op de bouwplaats

Een KODA is gemakkelijk toepasbaar als bijvoorbeeld:

  • kantoor aan huis
  • Tiny House
  • (Tijdelijke) winkelruimte (want verplaatsbaar!)
  • Galerie
  • Praktijk ruimte
  • Kangoeroewoning
  • Atelier

Het verschi tussen de KODA Loft en de KODA Compact is de hoogte en daarmee de slaapvide.

Download de flyer van KODA COMPACT EXTENDED

Plug & Play

Net als de andere modellen van KODA wordt ook dit model volledig in de fabriek geproduceerd en in zijn geheel (inclusief luxe keuken en badkamer e.d.) naar de bouwplaats vervoerd. Daar wordt de woning binnen een dag woonklaar/bruikbaar gemaakt volgens het plug-en-play principe.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

44 m2
32 m2
2
1 m2
12,1 x 3,4 x 2,9 m
2,5 m
180 dagen

 
 

Een fundering is niet noodzakelijk. De KODA is in principe een niet grond gebonden object dat simpelweg op een vlakke ondergrond kan worden geplaatst. Een fundering is daarom technische redenen niet noodzakelijk. Om redenen van bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek is het natuurlijk altijd mogelijk de KODA alsnog op een fundering te plaatsen.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant