KODA Compact Micro.

De MINI van KODA

Geen ruimte voor een goede thuis werkplek?

Gun jezelf zo’n comfortabele KODA voor in de tuin.

Dat is thuiswerken op zijn best! Vrijstaand, maar toch dicht bij huis. Dat is werken in alle rust en privacy maar zonder de reistijd.  

Kantoortuin, of kantoor ín de tuin?

Die keuze is eenvoudig! 

De KODA is een inspirerende en rustgevende ruimte die van alle gemakken is voorzien. Met fraaie LED-verlichting, eigen keuken, toilet en douche. Uitstekend geisoleerd en met een prachtige lichtinval.

Design keukenblok

Een functioneel keukenblok met gootsteen, koelkast, kookplaat en ingebouwde afzuigkap. Zet er een fijne koffiemachine op en je hebt je overheerlijke cappuccino binnen handbereik!

En om het allemaal nog makkelijker te maken, kun je de keuken uitbreiden met een  kleine vaatwasser.

 

Een kleine 20 m²

De nieuwe KODA Compact Micro heeft een bruto oppervlak van ongeveer 20m², waarvan zo’n 14 m² bruikbare ruimte. Door zijn geringe afmetingen en zijn hoogte van een kleine 3 meter kan deze KODA in menig tuin geplaatst worden.

Vergelijk de

KODA Compact Micro en KODA Loft Micro

bouwoppervlak 19,95 m²

vloeropp.13,82  m²

gewicht ca. 6,5 ton

buiten L 5,7m, B 3, m, H 3,36 m

binnen L 4,76m, B 3,0m, H 2,7m

terras L 5m, B 3m

bouwoppervlak 19,95 m²

vloeropp. 18,26  m²

gewicht ca. 7 ton

buiten L 5,7 m, B 3,5 m, H 3,98 m

binnen L 4,73 m, B 3 m, H 3,3 m

terras L 5m, B 3 m

De KODA Compact MICRO is standaard voorzien van:

> LED-verlichting

> laminaatvloer

> houten wandafwerking

> keukenblok met gootsteen, koelkast

> doucheruimte met douche, toilet en fontijntje.

> drie-laags glas

> vloerverwarming

> gordijnrail voor het grote raam

> glazen schuifdeur als entree

> te openen raam in de doucheruimte

Glazen schuifpui als entree

KODA = genieten!

Zoals je van KODA gewend bent, is alles strak afgewerkt en tip-top in orde. Een mooie houten wandafwerking en een fijne laminaatvloer met vloerverwarming vormen de basis. Dat betekent lekker warme voetjes in de winter en gemak in het dagelijkse onderhoud.

Het drie-laags glas en de uitstekende isolatie zorgen ervoor dat je het jaar rond comfortabel in je KODA kunt verblijven.

Ideaal als MICRO-kantoor, muziekstudio of gastenverblijf.

Deze kleinste telg uit de KODA familie wordt net als de ‘grote’ jongens geheel off-site gemaakt. Vervolgens naar jouw achtertuin vervoerd en door een bouwkraan op zijn plek gezet.

Volgens het plug-and-play principe sluit jij de stroom en de afvoer aan. Jouw spullen erin en je favoriete nieuwe werkplak of logeerplek is klaar om gebruikt te worden.

Bekijk de KODA Compact Micro brochure van KODASEMA Bekijk het verschil tussen de KODA compact Micro en KODA Loft Micro
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

19.95 m2
13.82 m2
1
1.5 m2
5,7x3,5x3,36 m
2,7 m
dagen

 
 

De KODA is in principe een niet ‘grondgebonden’ object dat simpelweg op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. De constructie van de KODA is hier op bedacht. Een vlakke ondergrond met op de aangewezen ondersteuningspunten 2 grote tegels met daarop een waterkering of rubber tegel is voldoende om ventilatie onder de KODA te houden. Op vochtige gronden is het raadzaam een schelpen bed onder de KODA aan te brengen.
De KODA heeft op zich geen fundering nodig, maar de ondergrond kan een fundering toch noodzakelijk maken of het kan zijn dat de gemeente en de hypotheek verstrekker bepaalde voorwaarden aan de fundering stellen.
De meeste hypotheek verstrekkers willen een object -aard en nagelvast- gecontracteerd hebben. Een rioolaansluiting en een vaste stroomaansluiting zijn dan vaak voldoende. Informeer bij de hypotheekverstrekker en de betreffende gemeente naar de voorwaarden.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant