Koda Compact Extended.

De lage KODA met een aparte slaapkamer

Fijn dat KODA naast de KODA Loft COMPACT ook een verlengde (extended) versie heeft ontworpen! Dit maakt deze KODA nog breder inzetbaar.

Door de aparte woonkamer is het een volwaardige vrijstaande woning geworden. Niet heel erg groot, maar met een woonoppervlakte van zo’n 36 m² uitstekend geschikt voor diverse doelgroepen; starters op de woningmarkt bijvoorbeeld.

Of voor mensen die kleiner, gelijkvloers (en duurzaam) willen wonen, maar niet aan comfort willen inleveren. Deze duurzame en luxueuze leefruimte met zijn minimalistische karakter is ook heel goed inzetbaar als seniorenwoning, zorgwoning of bijvoorbeeld als kantoorruimte.

Vergelijk de

KODA Loft Extended en de KODA Compact Extended

bouwoppervlak 43,6 m²

vloeroppervlak 45,9  m²

gewicht ca. 13 ton

buiten L 12,1m, B 3,9 m, H 4 m

plafondhoogte, H 3,3m

bouwoppervlak 43,6 m²

vloeroppervlak 45,8 m²

gewicht ca. 12 ton

buiten L 12,1m, B 3,9 m, H 3,2 m

plafondhoogte, H 2,5m

 

Kant & Klaar op de bouwplaats

Een KODA is gemakkelijk toepasbaar als bijvoorbeeld:

  • > kantoor aan huis
  • > Tiny House
  • > (Tijdelijke) winkelruimte (want verplaatsbaar!)
  • > Galerie
  • > Praktijk ruimte
  • > Kangoeroewoning
  • > Atelier

Het verschi tussen de KODA Loft en de KODA Compact is de hoogte en daarmee de slaapvide.

Plug & Play

Net als de andere modellen van KODA wordt ook dit model volledig in de fabriek geproduceerd en in zijn geheel (inclusief luxe keuken en badkamer e.d.) naar de bouwplaats vervoerd. Daar wordt de woning binnen een dag woonklaar/bruikbaar gemaakt volgens het plug-en-play principe.

Download de flyer van KODA COMPACT EXTENDED Bezoek onze webpagina over KODA
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

47.5 m2
35.4 m2
2
1 m2
12,1 x 3,4 x 2,9 m
2,7 m
180 dagen

 
 

De KODA is in principe een niet ‘grondgebonden’ object dat simpelweg op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. De constructie van de KODA is hier op bedacht. Een vlakke ondergrond met op de aangewezen ondersteuningspunten 2 grote tegels met daarop een waterkering of rubber tegel is voldoende om ventilatie onder de KODA te houden. Op vochtige gronden is het raadzaam een schelpen bed onder de KODA aan te brengen.
De KODA heeft op zich geen fundering nodig, maar de ondergrond kan een fundering toch noodzakelijk maken of het kan zijn dat de gemeente en de hypotheek verstrekker bepaalde voorwaarden aan de fundering stellen.
De meeste hypotheek verstrekkers willen een object -aard en nagelvast- gecontracteerd hebben. Een rioolaansluiting en een vaste stroomaansluiting zijn dan vaak voldoende. Informeer bij de hypotheekverstrekker en de betreffende gemeente naar de voorwaarden.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant