KODA compact extended HOTEL 3-in-1.

Een grote kamer, kleinere kamer en familiekamer.

Het is ze wederom gelukt!

KODASEMA heeft opnieuw een innovatief juweeltje het licht laten zien. Wat een goed en mooi idee!

Een prachtige turnkey Hotel-eenheid die zo vanaf de vrachtwagen geplaatst wordt. Eerst even uitpakken, dan op zijn plek zetten met behulp van een bouwkraan en de plug-and-play hotelunit is zo goed als klaar voor gebruik.

| hoogstaand ontwerp | offsite constructie | verplaatsbaar | flexwonen | duurzaam | comfortabel | ultieme privacy |

Minimaal overlast op de bouwplaats

Door een goede planning vooraf is een hotel te realiseren in een veel korter tijdsbestek dan we gewend zijn. De KODA’s komen stuk-voor-stuk op de bouwplaats aan waarna het het verpakkingsmateriaal verwijderd wordt. De bouwkraan hijst de KODA vervolgens op zijn plek. Na het plaatsen van alle KODA’s rest nog het aansluiten op het lichtnet. Het hotel is nu nagenoeg klaar.

En dat zonder maandenlang geluidsoverlast, verkeersremmingen en rommel op en rond de bouwplaats. Een win-win situatie voor jou als opdrachtgever, maar ook voor de omgeving.

Eenvoudig je hotel uitbreiden

Een hotel bouwen met KODA’s betekent dat je niet alleen in een recordtijd een hotel neerzet, maar dat je ook eenvoudig hotelkamers kunt toevoegen wanneer dat nodig is.

Al eens aan vrijstaande hotelkamers gedacht?

Random geplaats op een mooi landgoed of ter opvulling van een lege plek in de stad? Overal waar slaap-en verblijfsgelegenheid nodig is, is een oplossing met KODA’s te bedenken.

Bewezen en bekroond concept

Het ontwerp van KODA-hotels is sinds 2016 onderworpen aan stresstests en is inmiddels vele malen bekroond.

FLEX-wonen

Alle KODA modellen zijn breed inzetbaar, maar dat geldt zeker voor de KODA Hotel. Niet alleen als B&B of hotelkamers, maar ook voor andere vormen van kortstondige bewoning. Denk aan de situatie waarin bewoners enkele dagen hun huurwoning uit moeten omdat hun woning een snelle renovatie moet ondergaan.

KODA Hotel is inzetbaar voor gezinnen, maar door de opdeling in 2 aparte verblijfsgedeelten ook geschikt voor alleenstaanden of stellen. 

De kracht van een KODA hotel?

  • > architectuur van topkwaliteit
  • > constructie vrijwel geheel offsite
  • > verplaatsbaar
  • > duurzaam
  • > eenvoudig uitbreidbaar
  • > zen: bouwen zonder gedoe en onverwachte kosten
  • > flexibiliteit: 3 kamers c.q. mogelijkheden binnen 1 module

Een familie suite of 2 losse kamers

Hoezo 3-in-1?

Dit model biedt hotelexploitanten 3 verschillende soorten kamers: een grotere, een kleinere en een familiesuite.

De familiekamer ontstaat door de open kasten weg te schuiven en de  verbindingsdeur tussen de twee kamers te openen. Ideaal voor een gezin met kinderen, maar ook wanneer mensen samen reizen. Beide kamers zijn afsluitbaar en hebben een eigen ingang zodat de privacy gewaarborgd is.

Al naar gelang de behoefte van het gezelschap, gebruik je het hele huis als één enkele ruimte of als 2 aparte kamers.

Een KODA Hotel is een aanwinst voor elke stad!

Een KODA hotel past in elke omgeving. Simpelweg omdat de buitenkant afwerking aanpasbaar is aan de wensen van de hotel-exploitant.

Het voordeel voor gasten

Een duidelijk pluspunt van een KODA hotel voor de bezoekers is dat het aanvoelt als een privé minivilla.

Door de kleurstelling en het materiaalgebruik in de KODA voelt de ruimte zowel modern als huiselijk. Je voelt je er direct op je gemak.

Het hoge afwerkingsniveau en de uitgekiende indeling maakt het voor een ieder tot een heerlijke plek om te verblijven.

Een luxe mini-villa

Het is een comfortabel en aangenaam mini-appartement. Met een fijne plek om voor het raam te werken, of lekker te relaxen in de zithoek.

Beide kamers hebben een kitchenette of een snackhoek, zodat u zowel zakelijke gasten kunt ontvangen als ontspannen met familie of vrienden.

Download de flyer over KODA compact Hotel 3-in-1

 

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

50.9 m2
35.2 m2
2
0 m2
12,9 x 3,9 x 3,36 m
2.7 m
dagen

 
 

De KODA is in principe een niet ‘grondgebonden’ object dat simpelweg op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. De constructie van de KODA is hier op bedacht. Een vlakke ondergrond met op de aangewezen ondersteuningspunten 2 grote tegels met daarop een waterkering of rubber tegel is voldoende om ventilatie onder de KODA te houden. Op vochtige gronden is het raadzaam een schelpen bed onder de KODA aan te brengen.
De KODA heeft op zich geen fundering nodig, maar de ondergrond kan een fundering toch noodzakelijk maken of het kan zijn dat de gemeente en de hypotheek verstrekker bepaalde voorwaarden aan de fundering stellen.
De meeste hypotheek verstrekkers willen een object -aard en nagelvast- gecontracteerd hebben. Een rioolaansluiting en een vaste stroomaansluiting zijn dan vaak voldoende. Informeer bij de hypotheekverstrekker en de betreffende gemeente naar de voorwaarden.

 

Misschien vind je dit ook interessant