JAK Tiny House.

Compact comfort

In balans

Ontdek de perfecte balans tussen comfortabel en compact wonen met de JAK Tiny House. Met een bouwoppervlak van 27m² biedt dit huis alle ruimte die je nodig hebt, zonder in te leveren op stijl en functionaliteit.

Een huis met een puntdak

De JAK Tiny heeft een dakhelling van 25 º. Wanneer je liever een plat dak hebt, dan is de JAK Cube misschien iets voor je. Net zo groot, dezelfde indeling, maar een andere uitstraling door een lager dak.

Compact ontwerp

Met een afmeting van 9×3 meter is de JAK Tiny House klein genoeg om hem makkelijk overal te kunnen plaatsen. Door de slimme indeling wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte, waardoor er geen concessies gedaan zijn aan comfort.

Open woonkamer en keuken

De woonkamer met keuken van ruim 11 m² is ruim genoeg om te ontspannen en te genieten van gezellig samenzijn. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt alle gemakken die je nodig hebt.

Aan jou de keuze

De kleuren en afwerking van het Tiny House bepaal jij. JAK zorgt dat dit compacte huis in perfect staat bij jou wordt bezorgd. Klaar om aangesloten te worden en in te richten.

 

 

Comfortabel slapen

De slaapkamer van het JAK Tiny House heeft een oppervlakte van 5,5 vierkante meter. Deze  intieme ruimte biedt de perfecte plek om heerlijk tot rust te komen.

Laat de hectiek van de buitenwereld achter je en geniet van de geborgenheid en comfort die de knusse slaapkamer te bieden heeft.

Of het nu gaat om een goede nachtrust of een moment van ontspanning, deze rustige en gezellige ruimte verwelkomt je met open armen.

Een goede combi

Duurzaamheid staat centraal in het ontwerp van het JAK Tiny House. Met een uitgebalanceerde combinatie van energiezuinigheid, esthetiek en functionaliteit, biedt dit huis je de ultieme vrijheid van het leven in een Tiny House en het gemak van compact wonen.

Ontdek hoe je met de JAK Tiny House een comfortabele en duurzame leefruimte kunt creëren op een klein oppervlak.

Bekijk onderstaande brochures!

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

27 m2
24 m2
1
m2
9 m x 3 m
m
90 dagen

 
 

De woning kan gefundeerd worden op 24 x 38 x 12 betonblokken of een
plaat van gewapend beton van 20 cm dik.

 

Misschien vind je dit ook interessant