HSB Panelen huis.

Een strakke verschijning

Op 10 oktober 2022 zijn we begonnen met de plaatsing van een woning op het Lievingerveld in Beilen. Een Hout Skelet Panelen plaatsing volgens het inmiddels bekende principe van een loftwoning met bijgebouw in een verticale houtafwerking. Een fors huis met een bruto woonoppervlak van zo’n 240m².

De Nokbalk op zijn plaats gelegd (zie life verslag van vandaag) en het grootste deel van de dakpanelen op zijn plek gelegd. Dat gaat lekker vlot zo. Het past allemaal op de millimeter en dat blijf ik prachtig vinden. Alle panelen zijn in de fabriek geprefabriceerd en het past alsof een bestaand huis in stukken is gezaagd en zo weer in elkaar is gezet. Gewoon engineering vakwerk met een fantastische bouwploeg. Wij zijn heel tevreden en ik denk de koper ook.

Live verslag van de bouw op 18 oktober 2022 door Olav Wiggers

 

Na 3 weken

We zijn aan het einde van week 3 en de woning in Beilen is nagenoeg klaar. Als het goed is komen deze week de laatste paar ramen binnen en dan is het waarschijnlijk einde van de week klaar.

Olie afwerking

Dit huis is aan de buitenzijde afgewerkt met olie. Dat vergemakkelijkt het onderhoud aanzienlijk. Er moet wel af en toe geolied worden maar je hoeft nooit te schuren. Bovendien kun je het eventueel met de spuit aanbrengen.

Upload Image...

Eind november ’22 is de woning opgeleverd. De eigenaren gaan het nu binnen afwerken en dan het allerleukste… de woning inrichten.

Het is een heel verrassend huis geworden met bijzondere doorkijkjes en hoogteverschillen. De bewoners hebben grootste plannen voor de inrichting, dus we zijn heel benieuwd hoe de woning eruit ziet als het helemaal klaar is. 

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

m2
m2

m2
m
m
dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant