HOMM Family.

Een moderne bungalow voor 4.

De FAMILY is ontworpen vanuit de minimalismefilosofie: het is een modulaire, milieuvriendelijke, geprefabriceerde woning van ca. 47 m² welke is uitgerust met moderne technologie. Het huis heeft 2 slaapkamers, een volledig uitgeruste open keuken en een functionele badkamer. De grote ramen verbinden de interne ruimte van het huis met de omgeving terwijl de blinde zijgevel voor privacy zorgt.

De FAMILY is gemaakt van hoogwaardige en organische warmte-isolatiematerialen en drielaags glas waardoor de woning geschikt is voor permanente bewoning. Het FAMILY-model wordt gemaakt door drie modules te combineren die met elkaar verbonden moeten worden. Deze modules worden naar uw kavel gebracht en daar binnen 1 dag tot woning verbonden.

En mocht u later willen verhuizen? Dan neemt u de woning gewoon met u mee!

Sleutelklaar = direct wonen

De woning wordt geheel in de fabriek gemaakt. Dat betekent dat wanneer de
woning per vrachtwagen bij je aankomt, hij meteen bewoonbaar is. Hij moet alleen nog door een bouwkraan op zijn plek gezet worden en aangesloten worden op de
openbare voorzieningen.

Energiezuinig

De goed geïsoleerde FAMILY is standaard uitgerust met moderne verwarmings- en
ventilatiesystemen, slimme huisbesturing en energiezuinige LED-verlichting zodat het energieverbruik minimaal is

 

Veelzijdig

De slimme architecturale oplossingen maken de FAMILY veelzijdig inzetbaar. Het is een perfect huis voor diegenen die kleiner willen wonen of een recreatiewoning zoeken, maar ook als zorgwoning of Bed&Breakfast zal hij zeker voldoen.

Bovendien zal de FAMILY vanwege de gebruikte natuurlijke materialen nergens misstaan.

Onderhoudsvrij

De buitenkant van de FAMILY is afwerkt met onderhoudsvrij 100% eco-vriendelijk Thermowood. Je herkent het aan de na verloop van tijd vergrijzende kleur.

Thermowood is een vriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Niet alleen vanwege de herkomst uit duurzaam beheerde bossen uit Noord-Europa, maar ook vanwege de behandeling die het hout heeft ondergaan. Daar komen in tegenstelling tot geïmpregneerd hout geen chemische middelen aan te pas.

Slechts door langdurige verhitting met stoom worden de structuur en de duurzaamheid van het hout veranderd. Het wordt daardoor net zo hard als hardhout waardoor er geen onderhoud meer nodig is en ook houtetende insecten er geen vat meer op hebben.

Verplaatsbaar

En wil je eens wat anders? Dan verkoop je de FAMILY gewoon of je neemt hem mee naar een andere locatie. Verplaatsen blijft een optie.

Onze brochure van HOMM Family Download de catalogus van de leveranciers Bezoek onze pagina over de leverancier
 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

61.35 m2
47.08 m2
2
21.10 m2
7,65 m x 12,55 m x 3,50 m m
240/280 m
100 dagen

 
 

De HOMM woningen kunnen in principe zonder fundering. Dat wil zeggen, er moet altijd een ringfundering gemaakt worden, maar heien is lang niet altijd en overal noodzakelijk. De exacte berekening is afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt, maar ook aan de eisen van de hypotheek verstrekker. Informeer vooraf naar de regels bij de gemeente waar je van plan bent een kavel aan te schaffen.

 

Misschien vind je dit ook interessant