Homm 85.

Het slimste jongetje van de klas

Zeker geen middenmoot

Voor wie de HOMM 70 net iets aan de kleine kant vindt en de HOMM 110 weer net iets te ruim, is er nu de HOMM 85. Met de optie voor 2 of 3 slaapkamers en een netto woonoppervlak van ongeveer 85 m², is dit een woning die velen zal aanspreken.

Niet alleen is de buitenkant van deze moderne bungalow een lust voor het oog door zijn aantrekkelijke kleuren en gebruik van materialen, maar ook van binnen is het een veelzijdige krachtpatser.

Deze woning biedt buitengewoon comfort en is uitermate geschikt voor permanent wonen voor gezinnen.

Plattegrond met 2 slaapkamers

Plattegrond met 3 slaapkamers

 

 

2 slaapkamers

HOMM heeft twee verschillende indelingsmogelijkheden gecreëerd. In de eerste variant zijn er 2 slaapkamers aan de zijde van de carport, beide voorzien van een praktische inloopkast. De badkamer met een apart toilet bevindt zich in dezelfde hoek van de bungalow.

Of 3 slaapkamers

De tweede optie omvat 3 slaapkamers. Het slaapgedeelte is vergelijkbaar met de eerste optie, maar met een extra slaapkamer inclusief eigen douche aan de andere zijde van het huis. Dit resulteert in een iets kleinere open woonkamer-keuken, maar met een oppervlakte van meer dan 32 m² is het voor menigeen ruim genoeg.

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

m2
m2

m2
m
m
dagen

 
 

 

Misschien vind je dit ook interessant