HOMM 85.

Het slimste jongetje van de klas

Zeker geen middenmoot

Voor wie de HOMM 70 net iets aan de kleine kant vindt en de HOMM 110 weer net iets te ruim, is er nu de HOMM 85. Met de optie voor 2 of 3 slaapkamers en een netto woonoppervlak van ongeveer 85 m², is dit een woning die velen zal aanspreken.

Niet alleen is de buitenkant van deze moderne bungalow een lust voor het oog door zijn aantrekkelijke kleuren en gebruik van materialen, maar ook van binnen is het een veelzijdige krachtpatser.

Deze woning biedt buitengewoon comfort en is uitermate geschikt voor permanent wonen voor gezinnen.

De filosofie van HOMM

Snelheid die de verbeelding overtreft!

HOMM is ontwerpt huizen die het moderne leven weerspiegelen, met een voorliefde voor innovatie en het principe ‘less is more‘. Met de focus op het vereenvoudigen van jouw leven.

Minimalisme is het uitgangspunt. Ze streven naar milieuvriendelijke, modulaire, geprefabriceerde huizen die zijn uitgerust met moderne technologie.

Daarnaast is het bijna net zo moeiteloos om een eigenaar van een modulair huis te worden als het kopen van een auto. Met zeer korte levertijden. De meeste woningen zijn direct klaar om in te trekken, volledig afgewerkt met meubels, verlichting, apparaten en alles wat je hebt besteld.

HOMM: de nieuwe benadering van thuis en leven.

 

 

2 slaapkamers

HOMM heeft twee verschillende indelingsmogelijkheden gecreëerd. In de eerste variant zijn er 2 slaapkamers aan de zijde van de carport, beide voorzien van een praktische inloopkast. De badkamer met een apart toilet bevindt zich in dezelfde hoek van de bungalow.

Of 3 slaapkamers

De tweede optie omvat 3 slaapkamers. Het slaapgedeelte is vergelijkbaar met de eerste optie, maar met een extra slaapkamer inclusief eigen douche aan de andere zijde van het huis. Dit resulteert in een iets kleinere open woonkamer-keuken, maar met een oppervlakte van meer dan 32 m² is het voor menigeen ruim genoeg.

Plattegrond met 2 slaapkamers

Plattegrond met 3 slaapkamers

 

Specificaties

 

bouwoppervlakte
woonoppervlakte
aantal kamers
veranda
afmeting woning (L X B X H)
plafondhoogte
levertijd

108 m2
85 m2
3
m2
18 m x 6 m x 3,425 m
m
dagen

 
 

Op zandgrond kan met een paar Stelcon platen worden volstaan. Op klei of veen of een andere grondsoort kan het maken van een heipalen fundering nodig zijn.

 

Materiaalspecificaties

Misschien vind je dit ook interessant